Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Valami tipp? đđđđ
Szoval haverom most fog eloszor talalkozni egy csajjal, es a csaj mondta, hogy johetne a baratnoje is... Erre haver szĂłlt h jojjek mar el vele, mert nem akar a 2 csajjal egyedul lenni... Es igent nondtam, mert amugy legjobb baratom meg minden... Csak az a baj, h en meg sose talalkoztam lannnyal, valami tipp?
A ket csajt sose lattam elobe.
PĂĄr ora mulva talalkozunk veluk.
LegyĂ©l nyitott, prĂłbĂĄlj beszĂ©lgetĂ©st kezdemĂ©nyezni, vagy beszĂĄllni abba. ViccelĆdhetsz is kicsit, ha valami beugrik, lehetĆleg ne nagyon telefonozz, ha nem muszĂĄj.
Ćk nem tudjĂĄk, hogy mĂ©g nem talĂĄlkoztĂĄl lĂĄnyokkal, Ășgyhogy azt nem kell mondani, prĂłbĂĄld Ășgy venni mintha csak haverokkal talĂĄlkoznĂĄl. HĂĄtha Ăgy könnyebben ellazulsz, de valĂłszĂnƱleg fiatalok lehettek, az is lehet, hogy Ćk is most taliznak elĆször fiĂșkkal.
JĂł szĂłrakozĂĄst! :D
Koszi, jo sz4r volt. Mindketto folyton a telot nyomkodta.
Az egyik ugy nez ki mint valami 10 eves r1bi, es ugy is viselkedett.
Kepeken sokkal jobban neztek ki mint a valosagban...
Nem baj, jo tanulsag volt havernak is, nem szabad neten ismerkednj đ đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!