Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyforma minden csaj?
Figyelt kérdés
beszélgettem több lánnyal is mostanába de nagyon egyformák, nem az van már mint régen mikor pl alig pár vágott memeket stb már az összes tud mindent mindegyik azt hallgatja zenébe mint én2021. máj. 6. 00:29
3/9 anonim válasza:
Nem egyforma minden csaj, csak azok, akik szóba állnak veled. Vajon miért.
4/9 Tepfal válasza:
És ezt leszűrted abból a kb. 5 lányból, akivel beszéltél?
Kérdésedre válaszolva, mivel gondolom ugyanazokban a körökben mozogtok, ugyanazok a videók, zenék, mémek keringenek, ezért mindenki ugyanazt ismeri. Én most borítékolom neked, hogy az általam ismert zenék, filmek, könyvek 90%-áról sose hallottál.
5/9 anonim válasza:
Miért van a zene témának megjelölve? :D
8/9 kerii_bogii válasza:
Látom te nagyon unatkozol! Amúgy a réten sem minden virág ugyan olyan!
9/9 anonim válasza:
Lehet sok a hasonlóság manapság a lányokban, főleg a közösségi média tehet róla, de ha kicsit kinyitnád a szemed rájönnél, hogy két ugyanolyan ember nem létezik. És szerintem az nem nagy probléma ha ugyanazokat szereti mint te, legalább van miről beszélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!