Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha napi szinten beszéltek egy lánnyal, ez jelent valamit?
Úgy voltam vele, hogy elengedem, én nem írok neki, aztán majd ő sem keres és akkor szépen ki tudom verni a fejemből. Viszont ő ír, van amikor csak valami hülyeséget, van amikor képet küld, de mindig ír.
Viszont pl azt sosem hozza fel, hogy találkozzunk, pedig tudom hogy beleférne egyszer egyszer az idejébe, és tudja hogy az enyémbe is. (akár barátilag)
Számomra ez megfejthetetlen.
Igen. Mindenki máshogy ismerkedik, valakinek ez már.. érdeklődés.
Én engem ha érdekel a lány, van, hogy nem írok, de egyébként beszámolok arról, mit csináltam, és érdeklődöm iránta. Egyenesen. Rendesen. "Mi történt, amióta nem beszéltünk? Mesélj... Hogy érzed magad?" stb.
Tehát egyértelmű, hogy érdekel.
Kis semmiségeket annak szoktam küldeni, akivel gyenge a kötődés, nem érzek vele semmit, csak történnek dolgok, amiket neki elküldök. De aki érdekel, annak kimutatom.
Szóval ebből tudsz meríteni.
Nem meri feltenni a kérdést, hogy találkoznál-e vele.
Tiniként ez természetes.
Azt írtad, hogy (kezdet) alig írtál. Így nem csoda, hogy bizonytalan.
#5!
Ez a Tini párkapcsolatok témakör.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!