Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha néha napokkal később ír...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha néha napokkal később ír vissza akkor nem érdemlem a lányt?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy csajjal. Sokszor ő is megkérdezi hogy mi újság velem és magáról is írt már.

Van úgy hogy rairok és egyből visszaír,de van olyan is többször hogy napokig nem ír,nem nézi meg az üzenetemet és én írok neki újból.

Várok pár napot hogy megnézze az üzenetem vagy keressen,de én szoktam kezdeményezni a beszélgetést.

Ha csak napokkal később válaszol akkor nem sok jót jelent?

Inkább udvariasságból válaszol?

2021. máj. 4. 11:22
 1/5 anonim válasza:
12%
az is lehet, hogy csak tesztel, mennyire vagy kitartó, mennyire érdekled őt. ezt én is szoktam csinálni, de csak udvariasságból nem írok issza, inkább lepattintom
2021. máj. 4. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy tesztel igen, de nem tudom..

Én lányként mondom, hogy ha ez pl már 1 hete tart, vagy netán 2,akkor szerintem engedd el.

2021. máj. 4. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Lehet hogy tényleg csak az mint amit az 1.írt.

Lányként én is csináltam ezt az elején. Tudom hogy "gáz" de nagyon sokan írnak naponta már csak azért mert lány vagy,és valahogy ki kell szűrni

2021. máj. 4. 17:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Írta,hogy sokszor hullámzó a hangulata. Gondolom emiatt is ír kevesebbet. Még kitartó vagyok egy ideig,aztán meglátom merre tart tovább a kapcsolat
2021. máj. 5. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak simán nem akar tőled semmit, ha véletlenül jönne egy jobb nálad :D De azért ott maradsz talonban.
2021. máj. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!