Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha randira hivitt egy fiú, és meg akar csókolni, de az előző barátomnak sosem engedtem?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon furcsán hangzik a kérdés.
Az a helyzet, hogy biszexuális vagyok, volt 1 fiúm, és 1 barátnőm eddig. A fiúval mikor együtt voltam többször is meg akart csókolni, de reflexből elfordítottam a fejem mindig (nem direkt, en tenyleg probaltam, de nem ment) aztán persze szakítottunk is rövid időn belül.
Nyáron volt egy barátnőm, akivel minden szupi volt, a csók is ment.
Most megint alakulgat egy fiúval, és már esett szó randiról, csókról is... Mit csináljak, ha megint az lenne mint az elején, velem van a baj?? Sokszor azt érzem, hogy nem is kellene vele találkoznom, kert el fogom rontani🥺
16/l
2021. máj. 1. 21:10
1/3 anonim válasza:
Ha ismét előfordul ez a dolog, próbáld vele megbeszélni. Ha elég értelmes, meg fogja érteni
2/3 anonim válasza:
A leirtak alapjan nem vagy biszexualis, hanem egyszeruen meleg. Ha a fiuk ennyire taszitanak, nem kell eroltetni, ismerkedj tovabbra is inkabb lanyokkal.
3/3 anonim válasza:
Nekem is az a gyanúm, hogy a lehet, hogy inkább csak a lányokat szereted. A srác nem csak barátként érdekel? Testileg vonz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!