Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti valóban azt hiszite...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti valóban azt hiszitek, hogy majd Badoo-n vagy Tinder-en fogtok normális pasit szerezni magatoknak? Vagy ti is pontosan azért vagytok fent, hogy alkalmi szexpartnert keressetek és farok szelfiket lássatok? 😀

Figyelt kérdés

Majd aki nem tetszik annak adjátok, hogy úristen ti nem ezért vagytok itt és a szokásos álszent jótündér dolgokat? 😀 Kérlek írjatok a válaszhoz kort is! Köszi

22/F

2021. ápr. 25. 06:29
1 2
 11/15 oneswfanboy ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy sok csaj azt se tudja mi a szarért van fent egy az. Normális pasit akar mindegyik de ha nem vagy egy jóképű srác akkor eláshatod magad ez van... Jól kell kinézni, manapság a külső számít köszönhető a médiának a különféle alkalmazásoknak insta meg tik tok meg a tököm tudja mik, látod instán is sok csak kirakja a seggét ami akkora, hogy két John deer traktor is belefér utánfutóstúl, meg kidobja a dupla ikreit legelni és dől neki a like, ez számít manapság ebből faszán megélnek és ennyi... Persze vannak normális csajok csak a legtöbb az vagy lelkibeteg vagy agyhalott vagy valami gyíkja van és a kutyának se kell, vagy valami anonim oldalon tengeti a napjait anotalk meg a többi szutykon.. Tisztelet persze a kevés kivételnek persze akivel el lehet normálisan beszélgetni meg minden. Amúgy meg sok olyan csaj van badoon aki csak a farok szelfikre kíváncsi, kufircot keress alkalmi partnert, laza kapcsolatot, fityma csattogtatást, valakit persze egy olyan jóképű pasit aki szívesen ki kormolja... Én állítom, hogy a legtöbb csaj csak ezért van fent, laza kapcsolat kell, ebbe semmit nem kell belefektetni, oda dobja magát és ennyi... Úgy van vele hogy hétfőn Krisztián megy át rajtam utánna jön a másik sármos Tomi és a hétvégén, elmondhatja hogy ez a hét is eltelt... És ott vannak azok a csajok akik csak vannak ezeken az oldalakon (nem csak badoo, hanem tinder meg a többi) azt se tudják miért vannak fönt, ego fényezés, insta követő gyűjtés, unatkozom, csak feljövök ide meg a társai szóval na, és beszélgetni egyikkel se lehet meg nem is akar egy az, ja meg az olyanok akik megunják egyszer csak és beszélgettél vele, de másnap már törölte is magát a drága. A legtöbb csajt nem lehet komolyan venni az a helyzet. Nem akartam általánosítani, tisztelet a nagyon kevés kivételnek persze akik tudják is miért vannak fent. Nincs ezzel baj ha valaki alkalmit keress míg a másik komoly kapcsolatot, ezeket az alkalmazásokat a rajta lévő közösség alakítja ki és az olyan is amilyen. Van mindenféle ember akik teljesen mást akarnak ezeken az oldalakon. Sok csajjal beszélgettem már az ilyen alkalmazásokon, de a legtöbb az a no comment kategória kb... Szerencse kell nagyon hogy a számodra megfelelő mindenben klappoló csajt kifogd, na meg jól is kell kinézned ez a legfontosabb. Az utolsó jól látja a dolgokat... És örülök, hogy egy csaj is így látja ezt. Igen ez a mai fiatalság a külső mindent visz ez non plusz ultra ennyi. Én nem gondolok semmi rosszat rólad utolsó. Itt mindenki más véleménnyel van erről. Én is leírtam a magam kis véleményét ennyi.
2021. ápr. 29. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
11. Teljesen igazad van (10. vagyok). De elég csak elmennem valahová... Egyszer egy bulin egy fiú a női mosdó mellett azt kérdezte tőlem, hogy nem maradok-e ott vele. Szóval ha akarnám, minden ujjamra jutna egy srác, csak hogy én egyelőre a szórakozásra vágyom, nem komoly kapcsolatra. Társkeresőn is csak szórakozásból voltam fent, igen, vagy összejön valami, vagy nem, max nagyon jó barátok maradunk. Le lehet pontozni, de inkább élvezzétek ki az életet fiatalon, és ne az számítson, hogy kivel hányszor feküdtetek le.
2021. ápr. 29. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Sőt (szintén 10.), egyszer egy barátom megjegyezte, hogy én, mint nő, kihasználom, hogy melleim vannak. Azon nagyon felnevettem.
2021. ápr. 29. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 3 hónapig voltam fent tinderen, csodát nem vártam tőle, de gondoltam egy próbát megér. Összesen 2 sráccal randiztam, a másodikkal azóta összeköltöztünk és már az esküvőt tervezzük. Igazából szerintem azon múlik az egész, hogy mennyire tudod kiszűrni az idiótákat, bár véleményem szerint ez a való életben sem működik másképp.

20/L

2021. ápr. 30. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én Badoon voltam elsőre lett egy 4 éves kapcsolatom. Amikor annak vége lett megint felregisztráltam direkt ki írtam, hogy komoly kapcsolatot keresek aki csak szórakozni akar az ne írjon. Szerencsére be is jött elkerültek az ilyenek. Elkezdtem ismerkedni egy sráccal na ő meg csak eljátszotta, hogy komoly kapcsolatot akar. Elmentünk mindig sétálni akkor ugye már minden zárva volt a covid miatt csak aztán mindig hozzánk akart jönni és próbálkozgatott kb 3 nap után de nem adtam be a derekam így lelépett. Utána meg mindenkinek az volt a témája, hogy milyen fajta csirkéket vettek :D Szóval meguntam. Ja meg ugye nekem rövid hajam van sajnos a hosszú nekem nem áll jól és minden második pasinak az a baja, hogy nekem rövid hajam van. 24/L
2021. máj. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!