Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 16 18 éves lányok mit szólna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 18 éves lányok mit szólna a szüleitek hozzá ha 29 éves pasitok lenne??

Figyelt kérdés
gondolok erre hogy beleszólna a kapcsolatba ha ilyen idős fiúval szórakoznátok?? eggyáltalán írnátok beszélnétek ilyen sráccal???
2021. márc. 27. 19:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez ízlés kérdése. Most ha ő eleve a fiatalabb lányokra bukik?!!! 🤷‍♀️ Nyilván nem tehet róla.
2021. márc. 27. 21:14
 12/28 A kérdező kommentje:
nem bukok fiatal lányokra csak néztem egy lányt az ask fm en és még teljesen fiatal volt és sjnos eszembe jutot hogy én nekem az életemből kimaradt a kamszkorszak tini idéoszak nem éltem ki a fiatalságomat se dico se semmi amire fiatal lányok mennek hiányzik
2021. márc. 27. 21:24
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy fiatal a barátnő maga az élmény nem lesz meg. Már nem ugyan olyan, jó esetben érettebb gondolkodásod van és nem mész bele mar olyan sok mindenbe
2021. márc. 27. 22:08
 14/28 A kérdező kommentje:
Az igaz de hiányzik egy fiatal lány aki bukik a öregebb pasikra
2021. márc. 27. 22:18
 15/28 anonim ***** válasza:
68%
Te jó ég... Mára nem egy ilyen troll jutott, hacsak nem te vagy a 38 éves csóró őszülő szakállú...
2021. márc. 27. 22:22
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem 29 éves leszek nem vagyok troll nem hülyéskedek
2021. márc. 27. 22:23
 17/28 anonim ***** válasza:
61%

Nem örülnének neki a szüleim,de szerencsére nincs is ezzel gond mert kicsit se vonzzanak az idősebbek

16/L

2021. márc. 28. 14:42
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mért adta ezt a kérdést be de ha már elolvastam írok egy észrevételt.

Nos, 35/F vagyok.

Szerintem az a lány aki összejön egy közel 30 év körüli hapsival az kapásből apakomplexusos.

Az a hapsi aki ilyen fiatal lányokra hajt az pedig önbecslési vagy pedo hajlamokat hordoz.

Elmondok most valamit amit sose értettem fiatalon.

Mikor elkezdesz öregedni a saját korú korosztályod látod fiatalosnak. A 16-20 éves tiniket nagyon gyerek arcúaknak fogjátok majd látni.

(Tudom hogy nem vagytok már azok) De ezért kezelnek a szüleitek nagyszüleitek gyerekként nagyon sokáig.

Én apám 66 éves. Hát igen, ő már egy igen csak öregember. De én nem látom olyan öregnek mert én is benne vagyok már a korba hiába tagadom. Viszont néha mai napig engem is gyereknek néz.

Visszatérve a kérdésre, amúgy nem normális dolog egy 30 évesnek egy 16 éves fiatallánnyal összejönni.

Egyáltalán miről beszélgetnek?

(mert teljesen mások már a problémák az életvitel ilyesmik)

Szegényebb helyről származom, ott sajnos szokás még az ilyen.

Rosszabb helyzetben élő fiatal lányok választják ezt a menekülési utat ha otthonról le akarnak lépni. Mert álltalában egy idősebb pasasnak van valami külön lakása munkálya (egzisztenciája)

Az én egykori tini szerelmem is így lépett le 18 évesen egy nálla sokkal idősebb hapsival úgyhogy van tapasztalatom a témában.

És visszatekintve 20éves önmagamra egész jól küzdöttem de eséljem sem volt.

Az vigasztal csak hogy az akkor 34 éves vetélytársam mostanra csak egy lecsúszott lúzer mert mire korban utolértem addigra 8x gazdagabb és sikeresebb emberré váltam.

2021. márc. 28. 16:49
 19/28 anonim ***** válasza:
50%
Anya 17 évesen jött össze az akkor 37 éves apámmal, nem igazán mondhatna semmit. Amúgy meg úgy van vele, hogy azzal leszek boldog akivel akarok, mert én tudom mi nekem a legjobb és megbízik bennem.
2021. márc. 30. 19:49
 20/28 A kérdező kommentje:
akkor nekm is sikeülhet fiatal!!
2021. márc. 30. 20:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!