Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 18 éves lányok mit szólna a szüleitek hozzá ha 29 éves pasitok lenne??
Nem örülnének neki a szüleim,de szerencsére nincs is ezzel gond mert kicsit se vonzzanak az idősebbek
16/L
Nem tudom mért adta ezt a kérdést be de ha már elolvastam írok egy észrevételt.
Nos, 35/F vagyok.
Szerintem az a lány aki összejön egy közel 30 év körüli hapsival az kapásből apakomplexusos.
Az a hapsi aki ilyen fiatal lányokra hajt az pedig önbecslési vagy pedo hajlamokat hordoz.
Elmondok most valamit amit sose értettem fiatalon.
Mikor elkezdesz öregedni a saját korú korosztályod látod fiatalosnak. A 16-20 éves tiniket nagyon gyerek arcúaknak fogjátok majd látni.
(Tudom hogy nem vagytok már azok) De ezért kezelnek a szüleitek nagyszüleitek gyerekként nagyon sokáig.
Én apám 66 éves. Hát igen, ő már egy igen csak öregember. De én nem látom olyan öregnek mert én is benne vagyok már a korba hiába tagadom. Viszont néha mai napig engem is gyereknek néz.
Visszatérve a kérdésre, amúgy nem normális dolog egy 30 évesnek egy 16 éves fiatallánnyal összejönni.
Egyáltalán miről beszélgetnek?
(mert teljesen mások már a problémák az életvitel ilyesmik)
Szegényebb helyről származom, ott sajnos szokás még az ilyen.
Rosszabb helyzetben élő fiatal lányok választják ezt a menekülési utat ha otthonról le akarnak lépni. Mert álltalában egy idősebb pasasnak van valami külön lakása munkálya (egzisztenciája)
Az én egykori tini szerelmem is így lépett le 18 évesen egy nálla sokkal idősebb hapsival úgyhogy van tapasztalatom a témában.
És visszatekintve 20éves önmagamra egész jól küzdöttem de eséljem sem volt.
Az vigasztal csak hogy az akkor 34 éves vetélytársam mostanra csak egy lecsúszott lúzer mert mire korban utolértem addigra 8x gazdagabb és sikeresebb emberré váltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!