Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz 17 évesen az utcán/(bevásárló központban,parkban stb) csajozni?
Figyelt kérdés
A sulimban hiszitek vagy semm nincsen olyan lány aki tetszene!
Aki külsőleg tetszene annak a szemilyésege nem tetszik..
Vagy fordítva..
És van olyan is aki külsőleg tetszik és a személyisége is okes de neki barátja van..
Nincsenek nagy elvárásaim szerintem egy lány iránt..tudom milyen lányoknál kell bepróbálkoztak, hogy siker élményem legyen
És,hogyan közelítsem meg a lányt?
Azt tudom ,hogy először szemezgetni kell nézegetni persze szolidan
De mivel mennyek oda?
Mert azért kell lennie egy gondolat menetnek a fejünkbe ,hogy hogyan szólítsuk a lányt
Azt tudom,hogy hataroztan kell oda menni és a szemébe kell nézni stb
2021. márc. 22. 21:41
2/3 A kérdező kommentje:
-oké de a kérdésemre meg mindig nem válaszoltál
2021. márc. 23. 00:07
3/3 anonim válasza:
Én 35 évesen ezt csinálom. Jó most a korona miatt nem, de szórakozóhelyekre, kocsma, disco nem járok, így marad a park, kutyafuttató, bevasarlóközpont. Sok értelmes csaj jár és nagyon jó barátságok születtek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!