Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!MIt értetek egy outfit alatt?(többi lent)
Mármint sokszor látom hogy ez kizáró tényező nagyon sok lánynak és arra szeretnék rákérdezni hogy ez alatt mit értetek..stb?
(úgy mit értetek hogy :csak egy pulcsit hord, egy fajta cipője van..stb)
Kérlek fejtsétek ki a véleményeteket és kort is írjatok mellé légyszíves
Outfitt=szett. A ruha amit éppen viselsz. Tehát az összkép. Általában azokra mondják akik egy adott típusú ruhadarabot hordanak.
Nekem például fontos hogy az aktuális trendeket kerülje, inkább a régi klasszikusokat hordja mint pl.: Bőrkabát, farmer, kockás ing, old school tornacipő. A hideg ráz attól amikor meglátok egy srácot sneakerben és hozzá színben passzoló pulcsiban. Az nem stílus. Ott a cipőt öltözteti, nem magát.
Szerintem ezek csak azoknak fontos, akiknek amúgy is fontos, hogy hogyan öltözködnek. Én például nem fektetek nagy hangsúlyt arra, hogy milyen az "outfitem", számomra csak annyi a fontos, hogy kényelmes legyen, jól érezzem magam benne és tiszta legyen, és egy fiú öltözködésétől sem várok el többet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!