Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csőváz! Szerintetek elrontottam?
Figyelt kérdés
randiztam én egy nagyon szép lánnyal tavaly télen. első randi után mondta még találkozunk. Elhittem. Másnap vettem neki egy parfümöt. A csaj többet nem írt. Na most normális ha azt a parfümöt odaadom a következő barátnőmnek? Szerintem igen. De kivàncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel.2021. jan. 28. 08:14
21/24 anonim válasza:
Na szóval sztárocskám, még mindig várom a megerősítést, hogy melyik sztár vagy.
Vigyázz, mert ez kétélű kés: ha belinkelsz egy másik sztárt, és kiderül, hogy hazudtál, akkor komoly bajod lehet belőle, mert más személynek adod ki magad, büntetendő. Ha viszont most menekülsz, és bunkózol (ez lesz) akkor meg beismered, hogy egy hazudozós nyeletlen kis pöcs vagy.
Látod, senki se olyan ostoba, mint te.
22/24 anonim válasza:
A csővázt többet ne ird le életed során. Cringe.
Ne vegyél ajándékokat, max szülinap, karácsony. Cringe.
23/24 anonim válasza:
Bátyó, te sose vagy rossz, ha valaki kritikál, az csak utáló lehet! Békével teli ekis bogyó essen a piádba tesám.
24/24 anonim válasza:
Na mit mondtam, hogy menekülsz, várom továbbra is, hogy melyik sztárnak hiszed magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!