Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csőváz! Szerintetek elrontottam?
Tehát a 2. randin akartad odaadni a drága ajándékot? Látod - meg sem várta a 2.-at és eltűnt.
Nehogy megismételd a következőknél ilyen rövid ismeretség után, mert rászoknak és majd meg is követelik!
A többség bizonyára megörülne neki, de az ismeretség vége keserű lenne számodra.
Annak is van egy lejárta, azért azt nézd meg hogy még jó-e
Vagy pl olyan dolgok is vannak, hogy felbontás után eddig jó, meg ilyesmi, szóval azért azt csekkoljad mielőtt odaadnád
Ja meg ha poros akkor előtte töröld át valamivel, lehet nedves is, de lehet elég, ha csak simán szárazként leporolod.
Hallod erről eszembe jut egy haverom tavalyi storyja.
Nevezzük a hős szerelmest mondjuk Bélának de csak mert úgy hívják.
Nos egy szép napon Béla csókolózott egy lánnyal, akibe rögvest szerelmes is lett. Béla vett neki egy csokor rózsát, egy I love you-s macit és egy csokit hogy szerelmet valljon neki.
A csaj kioffolta annak rendje módján, Bélának nem volt életkedve, nagyon hosszú kb 2 napig...
(ja elfelejtettem leírni hogy az offolás után Béla megette a csokit a rózsát pedig kettétörve kihajította az 5-ről)
Nos el is telt ez a 2 nap majd oda jön hozzám Béla hogy hallod tetszik nekem az a lány, mondom ennek nagyon örülök Béla körülbelül 15 perce kavarok vele tehát szólhattál volna hamarabb, de nincs minden veszve próbálkozz csak be nála.
Béla másnap vett neki is egy csokor rózsát, a maci még megvolt ugyebár és vett neki még valami marhaságot ami már nem tudom mi volt de lényeg a lényeg az a csaj sem fogadta el és béla ismét maga alá került.
Hát eltelt pár hét és összejött egy rendkívül kövér 24-25 év körüli szipirtyóval aki még oreo is volt. (Béla egyébként 17 éves volt ekkor )
Ha olyan nagy sztár vagy, akkor tegyél már ide egy insta profilt, esetleg el is küldheted privátban annak, aki kéri.
Mindenki tudja, hogy nem vagy sztár, egyszerűen mert egy sztár nem ír ilyeneket egy anonim fórumon, nem kezd el személyeskedni idegeneknek, pl. azt állítod hogy neked több nőügyed volt mint nekem, holott szerintem az én életkorom kétszer annyi lehet, mint neked, és mint mondtam, nem lehet kibújni a személyiségünk alól - ebből következik, hogy nem csoda, hogy még második randi sincs, mert a lányok nem szeretik a beképzelt embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!