Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyha ezt sugárzom ki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha ezt sugárzom ki a lányoknak akkor az jó? Vonzónak fognak találni?

Figyelt kérdés

Én teljesen mértékben meg vagyok elegdve a külsőmel meg magamal persze van min változtatnom hogy fejleszsem sajat magam de a jelenlegi állaspontamat nézve nincsen semmi bajom magamal!

Szóval ha ezt sugárzom ki magambol egy ismeretlen lányoknak akkor az jó?

És a lányok mivel tesztelnek minket fiúkat

Pl: van baratom erre hogy reagáljak?

2021. jan. 25. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ha ezt sugárzod ismerkedésnél a lányoknak, de a legfontosabb hogy ne játszd meg magad és add önmagad. Az hogy vonzónak fognak-e találni nem ezen dől el, hanem sok más dolgon is

A teszteléses részt nem vágom + helyesírás legyszi:(

18/l

2021. jan. 25. 01:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Jo ok koszii
2021. jan. 25. 01:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja, hogy van barátja, abból nem lesz kapcsolat, mert vagy tényleg van barátja, vagy ezzel akar lepattintani. Ne írj semmi olyat, hogy "tehetünk ellene" és hasonlók, ez nagyon taszító.
2021. jan. 26. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:
De ez nem csak egy teszteles mer én ezt halotam h ez akar lehet az is
2021. jan. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!