Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha ezt sugárzom ki a lányoknak akkor az jó? Vonzónak fognak találni?
Figyelt kérdés
Én teljesen mértékben meg vagyok elegdve a külsőmel meg magamal persze van min változtatnom hogy fejleszsem sajat magam de a jelenlegi állaspontamat nézve nincsen semmi bajom magamal!
Szóval ha ezt sugárzom ki magambol egy ismeretlen lányoknak akkor az jó?
És a lányok mivel tesztelnek minket fiúkat
Pl: van baratom erre hogy reagáljak?
2021. jan. 25. 00:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó ha ezt sugárzod ismerkedésnél a lányoknak, de a legfontosabb hogy ne játszd meg magad és add önmagad. Az hogy vonzónak fognak-e találni nem ezen dől el, hanem sok más dolgon is
A teszteléses részt nem vágom + helyesírás legyszi:(
18/l
2/4 A kérdező kommentje:
Jo ok koszii
2021. jan. 25. 01:49
3/4 anonim válasza:
Ha azt mondja, hogy van barátja, abból nem lesz kapcsolat, mert vagy tényleg van barátja, vagy ezzel akar lepattintani. Ne írj semmi olyat, hogy "tehetünk ellene" és hasonlók, ez nagyon taszító.
4/4 A kérdező kommentje:
De ez nem csak egy teszteles mer én ezt halotam h ez akar lehet az is
2021. jan. 26. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!