Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Talán inkább a barátság kategóriában (is) állná meg a helyét. Gyakorlóiskolában tanulókhoz szól a kérdésem.
Nos, szóval gyakorlóiskolában tanulok, nemsokára 18 leszek. Minden tárgyból szinte van kistanárunk, félévente legalább 1-2. Sokakat ismerünk iskolán kívül, főleg mivel közös szórakozóhelyre járunk pl. A kistanárok csak 6-7-8 évvel idősebbek általában. Az egyik lánnyal, aki ebben a félévben tanított, és már nem tanít, nem is fog itt tanítani, elég szoros barátság alakult köztünk ki. Szerintem ez nem etikátlan, hiszen ő igazából már csak egy egyetemista csaj, akivel tökre bírjuk egymást. Esetleg több is lehetne köztünk? Illetve más is van,aki hasonlóan érez, mint én? És esetleg lett valami közte és a kistanára között, miután már nem tanított ott az illető? Mivel a városunkban gyakorta előfordul, hogy iskolán kívül a kistanárt tegezzük és haver, órán persze minden szabályt betartunk, így szerintem ez nem ördögtől való dolog.
Írjatok légyszi privátban, ha valaki érez hasonlóan,vagy volt már hasonló helyzetben. Vagy csak gondolkozik azon, hogy szeretné felvenni jobban a kapcsolatot egy egyetemista kistanárjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!