Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, de csak látásból ismerem. Facebookon rá szeretnék írni. Szerintetek már elsőre valljam be neki hogy bejön nekem, vagy először csak beszélgessek vele és később valljam be neki? Ha később akkor mikor?2020. szept. 2. 17:45
1/6 anonim válasza:
Először csak beszéljetek. Lehet neki nem jössz be, akkor az elég kínos lenne. Meg neked se ártana kicsit jobban megisnerni őt.
2/6 anonim válasza:
Írj rá, bár szerintem már ennyiből is vágni fogja mi van. Nem feltétlen az első szavad legyen, hogy bejön neked, de nem árt ha az elején leírod neki miért írtál rá. Ha most nem érdekli x nap múlva se fogja. Mondjuk így is úgy közölnöd kell vele miért írsz rá. Csak úgy, hogy szia, hello mi újság az nem így megy. Írj rá, hogy szia és mikor beszélgettek leírod hogy találtál rá és aztán elmondod neki, hogy neked tetszik.
3/6 anonim válasza:
„Szia, egy suliba járunk, van kedved ismerkedni?”
4/6 anonim válasza:
Mivel csak látásból ismered inkább ismerd meg szerintem előtte hogy a személyisége bejon-e egytalan. Ha már rá írsz sejtheti a lány hogy van nálad esélye.
5/6 anonim válasza:
Szerintem jó, ha kitalálsz valamit, hogy miért írsz rá. Az, hogy "bejössz, van kedved ismerkedni?" és hasonlók nagyon direkt, kevés lánynál válik be ez a nyomulás. Ha viszont tetszik egy kép, cikk stb. amit megosztott és ezzel indítod a beszélgetést, hogy mondjuk téged is érdekel a téma, és ez meg ez róla a véleményed, már egyszerűbb.
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen fontos jobban megismernetek egymást, ne rohand le egyből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!