Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Letiltottam de most hianyzik??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltottam de most hianyzik??

Figyelt kérdés
volt egy fiu akivel masfel honapig beszelgettem es minden tok jo volt de elkezdett ritkabban irni, volt hogy 10 napig nem is beszeltunk, es kiderult hogy mas lanyoknak kuldozget meztelen kepeket stb. es ezert letiltottam. de nagyon nagyon hianyzik es sirok minden nap miatta, szerintetek mit csinaljak? ugy rairnek hogy hianyzik.
2021. jan. 19. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

nem érdemli meg hogy miatta szomorkodj. Már megunt, más érdekesebb lett nálad, más érdekli. Ha más érdekli te nem érdekelted igazán, ennyi az egész. Lányok is csinálnak így , ez így működik.

24/F

2021. jan. 19. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Na megtudhatod milyen jó a fiúknak mikor a "csak" barátokkal beszélsz, és 2 napot kell várni egy szánalom válaszra. Utána meg a tiltás...

Egyébként írj rá, csicskulj be. tetszeni fog neki

2021. jan. 19. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
38%
Hiányoznak a pucér fotói, mi? 😀 Te kis rosszaság 😀
2021. jan. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!