Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Te letiltottad volna, hiába a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te letiltottad volna, hiába a barátod-nőd?

Figyelt kérdés

Tehát van egy csaj aki már nagyon felbosszantott.

A lényeg annyi, hogyha normális voltam vele akkor leszart csak gyors kitárta a szar érzelmi világát nekem, mert egyébként mindenki leszarta hogy neki mi a baja rajtam kivül( ezzel nem volt gond, mert amúgy szivesen segittem neki csak már egy kicsit túlzásba vitte azzal, hogy csak akkor irt amikor neki valami baja volt).

Ha nekem jó kedvem volt és megosztottam vele akkor mindig jött egy ilyen átlagos sablon válasz hogy "ja,aha,az jó" stb tipikus.

Ezért egyszer már letiltottam, és nem beszéltem vele élőben sem utána valahogy megtalált újra és én kibékültem vele okés.

Utána meg én úgy éreztem ,hogy játszani akart velem...tehát mostmár direkt is csinálta ezeket a dolgokat, hogy jajj most akkor kevesebbet irok stb.

Gondolta szerintem, hogy majd ezért fogok futni utána stb.

De most végleg letiltottam, pedig tényleg régóta ismerem de szerintem ez nem valami jó dolog.

Viszont már előre tudom, hogy ha élőben meglát akkor ezért meglesz sértődve mert igazából most nincs kinek siránkoznia!

A lényeg az, hogy te az ilyen embereket szelektálod?

2017. dec. 26. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
GyorsAN! Módhatározó, ha ez mond valamit...
2017. dec. 26. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Jól tetted, sértődjön csak meg, ne oldd fel a tiltást, élőben meg ha panaszkodik megmondod neki, hogy emiatt nem érdekel többé, eljátszotta a kapcsolatotokat, és otthagyod. ^-^
2017. dec. 26. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Ha baja volt, akkor órákon át hallgattam őt és próbáltam neki segíteni. Amikor nekem bajom volt és gondoltam segítséget kérek tőle, akkor lerendezte egy mondattal az egészet és már témát is váltott. Az ilyenek csak kihasználnak téged mint a saját kis lelki szemetesládájukat.
2017. dec. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!