Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor a barátod ölében ülsz?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 19:15
2/8 anonim válasza:
Barátnőm azt mondja, hogy jó. :D
4/8 anonim válasza:
nem szoktam de szerintem b*zis lenne ha fiu létemre más fiu ölébe ülnék
5/8 A kérdező kommentje:
Nem fiu-fiú ölében,hanem lany-fiú ölében
2017. júl. 16. 19:27
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, nem szeretek mások ölében ülni, pedig van barátom. Utoljára anyukám ölében ültem, úgy hat vagy hét éves koromban.
7/8 anonim válasza:
Kis perverz,menj inkább peppa malacot nézni,aztán ha majd nagy leszel megtudod
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó, és 99%-ban aztán ő kerül belém - kivéve, ha megvan, akkor csak szeretkezünk tényleges behatolás nélkül.
De inkább feküdni szoktam a párom ölében-combján, mert kényelmes úgy filmet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!