Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mikor van az, ha egy...

Nektek mikor van az, ha egy jó barátod sok?

Figyelt kérdés
Mikor érzed soknak egy igazi barátod? Mikor kezd belőle eleged lenni?

2015. jún. 24. 18:25
 1/4 piriiiii ***** válasza:

Amikor sokat vagyok vele, és ő azt szeretné, ha még többet lennék.

Például néhány napig együtt vagyunk pár órát minden nap, aztán mondjuk az ötödik alkalommal még azt is akarja, aludjak nála.

Nem arról van szó, hogy belőle lesz elegem, csak szeretek egyedül lenni. Vannak olyan időszakaim, amikor egy embert sem akarok a környezetemben.

2015. jún. 24. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor megfulladok a majom szeretetétől, és zokon veszi ha másokkal is barátkozok.
2015. jún. 24. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Pl. ha akkor is gondoskodik rólam, mikor semmi szükségem nincs rá. Volt már olyan egészségügyi problémám, ami semmi panaszt nem okozott, de szükség volt egy apró, nem megterhelő ambuláns beavatkozásra. Én az ilyeneket szeretem egyedül intézni, de őt nem lehetett levakarni, kísérgetett az orvoshoz, meg vissza mint egy bébit.
2015. jún. 24. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as: pedig ez olyan aranyos gesztus. Legalább nem unatkoztál a várakozás közben.
2015. jún. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!