Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kórba van az hogy normális az ha van barátod?
Figyelt kérdés
Azt értem hogy "ovisoknak is van már" De az még nem olyan mint pl. egy 3.-asé és az sem olyan mint egy 7.-esé! És így hány éves kórban az van hogy normális ha van barátod?2017. ápr. 21. 16:13
1/8 anonim válasza:
hát nemtudom, én pszichológiai alapon 13-14 éves korosztályra gondolom ezt.
2/8 anonim válasza:
Amikor nem abban a "kórban" vagy hogy a kort kórnak írod. Mert a kór az például a Alzheimer-kór!
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs , hogy egy szót rosszul írtam le... mert gondolom veled még nem történt meg ;) És ezt muszáj volt ideírnod :)
2017. ápr. 21. 16:44
5/8 anonim válasza:
Az, hogy egy szót EGYSZER rosszul írsz le, mert elírod, az oké. De amikor sokszor úgy írod le, az egyértelművé teszi, hogy fogalmad sincs, mit írsz. Amúgy meg akkor normális, amikor megtalálod a szerelmed. Ez nem korhoz kötött.
6/8 anonim válasza:
2x "kórban"
"3.-asé"
te még kicsi vagy hozzá
7/8 anonim válasza:
Szerintem középsuliban normális, de volt mikor bementem volt általánosomba oszt voplt egy kiscsaj vagy 18 nak kinézett, kiderült h 7.es és van barátja meg nem szűz... na no komment... Szerintem 15-16 éves kortól de szex is 16 tól inkább. Sajnos ez a ráta egyre visszább megy és dugnak fűvel- fával az emberek. Fesztiválon 15 éves lánnyal kavartam mert 19 nek néztem, mikor rákérdeztem mennyi, rosszul éreztem magam...
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a valaszt
2017. ápr. 23. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!