Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az 1. találkozó után mit kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 1. találkozó után mit kéne éreznem iránta?

Figyelt kérdés

Szóval elmentem taliraa, köszöntünk, beszélgettünk és sétálgattunk kb 1 órát, párszor nevettem, de nem volt ilyen meghitt hangulata a dolognak, pedig szép helyen mentünk. Amikor megölelt, se éreztem semmit és történt pár számomra kínos dolog a találka alatt, ami tovább rontotta a kedvem.

Úgy érzem nem érdekel eléggé, és barátokként jók lennénk, de sok minden zavar/idegesít vele kapcsolatban.

Az lenne a kérdésem, hogy akik szintén nem sok ismeretség után találkoztak valakivel, és nem volt elsőre hú de jó benyomásuk a másikról, azok adtak még egy esélyt a dolognak? Ha igen, akkor változott a véleményetek a pozitív irányba?

2021. jan. 10. 09:11
 1/7 Stark2000 ***** válasza:
100%
Én adtam még egy esélyt amikor ilyen volt. Akkor volt csók is, és igazából akkor jöttem rá, hogy maximum vonzónak találom, de mélyebb érzéseim nincsenek felé.
2021. jan. 10. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még adhatsz egy esélyt, lehet hogy izgult vagy feszült volt.
2021. jan. 10. 10:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Nyugodtnak tűnt és én se voltam feszült. Csak arra próbáltam figyelni, ne beszéljek túl sokat, mert hajlamos vagyok túlbeszélni a másikat. Azt vettem észre, hogy érdeklődő volt, de talán túlzottan is, kicsit olyan sótlan, hivatalos modora volt, ami rontotta a hangulatom.😅
2021. jan. 10. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogd vissza magad, beszélj rendesen... Akkor talán nem neki kéne vallatni téged.
2021. jan. 10. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt csináltam, csak nem igzanán beszélt magától, és, ha igen, az is ilyen kérdés volt vagy felém, vagy ilyen "találd ki, hogy..." módon. Meg mikor tettem egy ironikus megjegyzést nem normálisan ment tovább a beszélgetés/kuncogott/nevetett, hanem így megállt a társalgás egy másodpercre, majd fahangon megjegyezte, hogy "ez vicces volt" - és innen mentünk tovább, de nekem ez nagyon fura volt, mert, ha valami vicces, nevetek, ha nem vicces, akkor nem, nem értem mi volt ez😶
2021. jan. 10. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtős.
2021. jan. 10. 21:40
 7/7 Stark2000 ***** válasza:
Nem a te stílusod, engedd el ha ennyire így érzed.
2021. jan. 11. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!