Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Probléma? Lehet még belőle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma? Lehet még belőle valami?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal már elég régóta beszélünk, de nem kérdeztem még rá a találkozóra. Probléma lenne, könnyen lehet, hogy így off? Vagy sosem késő? Ha elhívom érdemes valami ötleteset bedobni, eddig miért nem hívtam?

#találkozó #időzés
2020. júl. 20. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak hívd el...
2020. júl. 20. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

"Bocsi hogy még csak most hívtalak el, eléggé önbizalomhiányos ember vagyok aki kifogást keresett arra hogy miért nem hívtam el egy lányt."

Szerintem valami hasonló "ötleteset bedobhatsz" biztos tetszeni fog neki. :)

2020. júl. 21. 00:55
 3/4 Stark2000 ***** válasza:
100%
Légy spontán, és ne magyarázkodj. Ha túl idegeskeded és túl agyalod, hogy hova, miért csak most hívod el, garantálom, hogy nemet fog mondani (nyilván nem, hogy is garantálhatnám? :D). Csak írj rá lazán, hogy mittomén' , van egy x kajálda/fagyizó/kávézó/bármi az y utcában, lenne-e kedve eljönni veled megnézni milyen, esetleg inni/enni egyet akkor már?
2020. júl. 21. 01:54
 4/4 anonim válasza:
Ne magyarázkodj, hívd el.
2020. júl. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!