Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hova mehetnénk első randin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzvagyoklol kérdése:

Hova mehetnénk első randin ilyenkor??

Figyelt kérdés
Van egy lány akit elvinnék végre valahova, át nem mehetünk egymáshoz, úgyhogy városban kell kitalálni valamit de minden zárva van így beülni se tudunk sehova, és még hideg is van ami nem teszi kellemessé a sétát. Valami ötlet?

2020. dec. 31. 02:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jó a séta? Mondjuk hülye kérdés, tinikorban sok mást nem tudtok.

Ha nagyon fáztak inkább kocogjatok :D

2020. dec. 31. 03:24
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Elvitelre vegyetek valami kávét és sütit és vidd el valami szép helyre sétálgatni 😊 Vagy az is jó ha termoszba viszel magatoknak.

Sok sikert

2020. dec. 31. 06:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én hajógyári szigetre tervezem vinni a leányt, hogy ott le tudjuk venni a maszkot.

Ugye ezt most mindenkinek szar, de nekem jobb nem jutott eszembe😕

Ha valakinek van valami jobb ötlete szívesen meghalgatom

2020. dec. 31. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Oké, nekem szerencsés helyzetem van, mert barátnőmmel 95%-ban egymáshoz járkálunk, DE nem mindig, szóval tudok mondani egy-két dolgot. Mindig azt csináljuk, hogy elvitelre veszünk valamit enni, majd egy parkban, esetleg a pláza előtt (ülve) megesszük-megisszuk. Ezen kívül leginkább csak a séta játszik.

Nem tudom melyik városról van szó, de ha nagyon fáztok, akkor menjetek be egy plázába (vagy nagyobb áruházba) melegedni, nézelődni. Elég kellemetlen helyzet, de sajnos meg kell oldani.

2020. dec. 31. 08:22
 5/6 anonim válasza:
61%
Kérdező! Imádom a neved!
2020. dec. 31. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg a séta az egyetlen lehetőség, vagy esetleg nézz körül, hátha plázák vagy ilyesmik nyitva vannak
2020. dec. 31. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!