Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SJ4000 kérdése:
Első randi egy romantikus szálláson?
Figyelt kérdés
Ha egy kölcsönösen szimpatikus pasi elhívna titeket ismerkedni,kikapcsolni egy éjszakára egy romantikus szállásra,úgy hogy azelőtt még csak pár szót váltottatok mit válaszolnátok?2020. dec. 24. 00:35
1/9 anonim válasza:
En nem hiszem,hogy belemennek.
Ilyenhez nekem hosszabb ideje kell ismernem
2/9 anonim válasza:
Egyén függő. Én nem mennék bele, pláne hogy ez lenne az első randi és ahogy írtad, hogy alig beszéltetek előtte...szóval én még le is ráznám (tapasztaltam már ehez nagyon hasonlót, de mint kiderült csak 1-re ment). Szóval tapasztalataimból kiindulva, csak 1 éjszakás kaland lenne, semmi komoly.
Persze, ha hosszabb ideje beszélgetnék, ismernénk egymást és már össze jöttünk volna, akkor elmennék. Nekem is ez egy hosszabb folyamat.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, viszont jelen helyzetben a szokásos téli beülős randik kilőve, az autós randi nem az igazi.Így viszont meglenne az esélye egy jó hangulatú estéhez aminek nagy eséllyel összebújás a vége.
2020. dec. 24. 01:12
6/9 anonim válasza:
Ja igen egyből szex, aztán ne gyere ide sirni, ha utana nem keres...
7/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem mennék bele. Lehet, egy nőgyűlölő perverz, aki kikötözne és agyonverne, miután megerőszakolt.
8/9 anonim válasza:
Én sem fogadnám el a meghívást, tóbb szempontból is kockázatos és elsőre túl hirtelen.
9/9 anonim válasza:
Nem.
Nemrég lettem elhívva egy ilyesmire második találkozás alkalmából, másfél hónap aktív beszélgetés után, abba sem mentem bele.
(Szinte) ismeretlennel nem töltök éjszakát kettesben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!