Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves Lányok ! Ti járnátok ilyen fiúval? Szerintetek gáz 16 évesen csajozni?
Én Egy kedves inteligens fiúnak mondnám magamat!
Őszintén meg mondom mindenkinek a véleményemet, Illedelmesen vagy ha nem érti meg mit akarók vele közölni -akor már obszcénaban!
A lanyokal udvariasan beszélek és viselkedek ,aki nem sértődékeny azzal meg viccelődök is persze tudom ,hogy Holl A határ és ha ő szól visza természetesen viccként fogom fell és nem sértődöm meg csak ki nevetem
Szeretek edzeni kint a természetben havarokal és alvás elöt olvasni
Egesegesen étkezem ,kevés chipset,csokoládét sütiket eszem bár utóbbit az ünnepek miat kicsit túlzásba vittem...de nem látszódik rajtam
Vékony vagyok minimális izomzattal
Az arcomat átlagosnak mondanám ,a hajam barna mindig frissen fesults és kevés vaxot rakok rá ,a szemem is barna
A borom nagyon minimálisan kreolos
A megjelenésem elegáns általában inget és vászon nadragot hordok vagy ing helyet póló inget
Nos, már a helyesírás is sokatmondó, de erre most minek téjrek ki, úgyis megtették már mások.
”és ha ő szól visza természetesen viccként fogom fell és nem sértődöm meg csak ki nevetem”
Értem én, mire gondolsz itt, de a megfogalmazás, na az mindent elmond. Kineveted. Tudod, miért szoktak kinevetni egyesek másokat? Mert szánalmasnak találják. Eléggé megszégyenítő lehet a másik félnek, és erősen ellentmond annak, hogy te állításod szerint ”lanyokal udvariasan beszélsz és viselkedsz”. Legalább írtad volna azt, hogy nevetsz rajta, vagy mondjuk nevetsz magadon egyet!
”Mert ha valaki nem érti a szép szót szerinted ,hogy közöljem vele a mondandómat?”
Akkor elmondod neki újra szépen. :) Már csak azért is, mert eléggé kiábrándító, ha a kedves, udavrias srácból hirtelen egy tárgár paraszt lesz, aki úgy beszél, mint egy kocsis.
”A masik az h mar a helyes iras az már telyesen mind1 ha ilyen es ezek hassonlo oldalról van szo!”
A fenébe, pedig megígértem, hogy nem térek ki a helyesírásra. :(
Már bocs. Egy kérdést publikáltál nyilvánosan. Oké, hogy ez az oldal nem arról híres, hogy csakis értelmiségiek töltik itt az idejüket, de azért... Ha én valamit közzéteszek valahol, akkor alap, hogy odafigyelek a helyesírásra, már csak azért is, hogy megkönnyítsem a szerencsétlen válaszoló dolgát, hogy ne menjen el tíz perce arra, hogy azt próbálja kisilabizálni, hogy mit is akarok pontosan mondani. Mert igen. Ha valaki intelligens, akkor neki alap, hogy figyel a helyesírásra, és csakis igényes, helyesen megfogalmazott, többször átnézett szöveget ad ki a kezéből. Többet elmond az emberről az írása, mint azt hinnéd, és ez nem csak a kézírásra vonatkozik. Az meg a másik, hogy a mondatok már önmagukban, helyesírási hibák nélkül is szörnyűek... A vesszők használatának fontosságáról nem hallottál még?
Az idegen szavakat pedig oké, hogy jól használod, de ilyen szövegkörnyezetben egyszerűen nevetségesen festenek. Komolyan.
Szóval, bár amúgy kifejezetten tetszene egy intelligens fiú, eme leírás alapján szerintem szóba se állnék veled. Önmagad bemutatása, illetve a később írt kommentek alapján nem vagy túl szimpatikus...
Lehet haragudni rám, amiért a véleményem rólad kifejezetten negatív lett, de igazából - akárcsak mindenki más előttem - csak őszintén, kertelés nélkül megmondtam rólad a véleményem. Tudod, úgy, ahogy te is teszed másokkal. :D
16/L
nem harakszok rád miért teném ?!
"Önmagad bemutatása, illetve a"
később írt kommentek alapján nem vagy túl szimpatikus...
Mi a bajod azzal ahogyan bemutom magam ? Vagy megint a helyes írasomal van a gond?
"Akkor elmondod neki újra"
szépen. :)
Akor te,meg egy emberel sem kerültél polémiába!
Vannak emberek,akin meg az inteligens emberek is felhúzák magukat!
Persze elmondhatnám neki 5× szépen mosolyogva és illedelmesen ,hogy fogd be de nem érnek velee semmit mind1 nem vita tárgya 🙃🤭
A Másik az egy kis fogalmazásból nem tálalsz szimpatikusnak 🤭
A helyes irásomon kívül,még mi a bajod velem
És láttod tudtam használni veszőt csak úgy mint te 😱
Elmondtam már. Számomra rettentően taszító, ha valaki annyira nem képes, hogy figyel arra, amit ír, anélkül, hogy bárki is szóvátenné ezt. Személyes véleményt kértél, hát itt van, leírtam.
Volt már veled olyan, hogy ránéztél valakire, és rögtön tudtad, hogy nem lesztek jóban? Na, ez épp ilyen, és nehéz leírni, miért is. Talán ismételten a helyesírás az oka. Az első benyomás - főként emiatt - ritka pocsék lett. Nem kérdőjelezheted ezt meg, mert nincs rá okod! És ha azt mondom, hogy a helyesírás miatt, akkor a helyesírás miatt. Mert nekem sokat számít, és - mint azt már említettem - rengeteget elárul valakiről. Azok után, hogy közétettél egy ilyen, hibáktól hemzsegő szöveget, képtelen vagyok intelligens, igényes emberként tekinteni rád. Nem csak nálad figyelem a helyesírást, mindenkinél. El sem tudod képzelni például, hogy mekkorát dobban a szívem, ha egy nekem tetsző fiú helyesírási hibák nélkül ír le, mondjuk egy kommentet. Ez az én hóbortom, nincs mit tenni. A rossz fogalmazás is a halálom, ezt bárki, aki legalább egy órát eltöltött velem, tudja, hisz autómatikusan javítok ki mindenkit a környezetemben. Az meg, hogy ezt valaki elfogadja-e, vagy sem, az már nem az én dolgom. Ha szerinted ez nem indok, azzal nem tudok mit kezdeni.
”A Másik az egy kis fogalmazásból nem tálalsz szimpatikusnak”
Hehe... Ez olyan, mintha egy vakrandira az állítólag jól öltözött, jól nevelt, jóképű, előkelő családból származó, diplomás férfi egy kopott, ”folt hátán folt” ruhában toppanna be, kócosan, mosdatlanul, több hetes, igencsak levágandó szakállal. Ezek után te is kételkednél abban, hogy igaz-e az, amit magáról mondott, nemde?
”Persze elmondhatnám neki 5× szépen mosolyogva és illedelmesen ,hogy fogd be de nem érnek velee semmit mind1 nem vita tárgya 🙃🤭”
Ott van az is még, hogy ki nem állhatom az alpári embereket. Én speciel egyáltalán nem káromkodom, és bár tolerálom, azért van egy határ. Amúgy, képzeld, én is kerültem már nézeteltérésbe olyen emberekkel, akik nem értenek a szép szóból. És tudod, mire jöttem rá? Hogy a csúnyát se fogják fel. Nem is idegeskedek rajta, és inkább hagyom figyelmen kívül őket. Elkerülöm őket, nem adok okot minimális kommunikációra sem, és azóta elvagyok, mint hal a vízben. Mert a hülye emberekkel nem lehet mit kezdeni, se szép szóval, se csúnyával, ez tény. De míg az előzővel legalább megőrzi az ember a méltóságát, addig az utóbbival csupán lesüllyed a szintjükre.
”És láttod tudtam használni veszőt csak úgy mint te 😱”
Ebben a mondatban az a legviccesebb, hogy három vessző is hiányzik belőle.
#12 voltam
Értem meg értem, hogy nem akarnál velem ismerkedni
nem is azért tettem ki ezt a kérdést, hogy csajozak (;
Szerintem a kérdező inteligensebb mint ti hiába én is tanultam s én helyesen irok de akkor sem ez a legfontosabb. Mert a kérdező látcik
a tudás különös formái.
A kérdező tisztelettudó, értelmiségi, egyben lojális alam.
Akár jelentkezhetnél a Kingsmanbe, Töki!;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!