Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy ne szakadjon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne szakadjon meg a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársról van szó, akivel kölcsönös a szimpátiánk, már beszélgettünk kettesben is és egy ideje elkezdtünk írogatni. Én külföldön élek, nekünk most kezdődött el a távoktatás és szünet és eléggé félek attól hogy a kontakt (ami még nem olyan erős, és így is beletelt egy időbe hogy ezt felépítsük) megszakadjon.

Hallottam hogy a szünetben el akar hívni valahova és ma mégkérdeztem hogy mik a tervei a szünetre, hogy kicsit rásegítsek mert tudom hogy ő nem az a fajta aki könnyen hív el lányokat randizni, de végül nem kérdezett ezzel kapcsolatban semmit..

Én mostmár tényleg nem tudom mit gondoljak, de azt tudom hogy elkezdtem iránta többet érezni.

Mit tudtok nekem tanácsolni, mit csináljak? Hívjam el esetlen én egy sétára? Miket tudnék neki írni hogy a kapcsolat ne szakadjon meg ez alatt az 1 hónap alatt?

2020. dec. 16. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kitől hallottad?

Végülis te is elhivhatod, egy próbát megér.

2020. dec. 16. 20:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a fontos, hogy ki hív el kit, a lényeg, hogy tegyél érte, hogy lássa, fontos neked, ennél fogva te is elhívhatod, hogy együtt töltsetek némi időt

Illetve próbálj (ha szeretnél!) utalni, hogy te kicsit máshogy érzel iránta

2020. dec. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!