Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Èlőben imádok vele beszèlni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Èlőben imádok vele beszèlni, de neten utálom ahogy ír?

Figyelt kérdés

Nyilvan nem az a lenyeg ki hogy ir neten, hanem az elo beszelgetesek

Mi nem szemelyesen ismerkedtunk meg hanem neten, es picit erzeketlenul ir, eloben pedig jott a bumm hogy mennyire valasztekosan fejezi ki magat, es nagyon jol ereztem magam vele

Ugyanakkor nyilvan nem tudunk mindig talalkozni, dolgozik, keveset van fenn es oszinte legyek, eleg illuzio rombolo ahogy ir, nekem kicsit erzeketlen, semmi smiley, nem hallom a mimikajat, aranyos dolgokat is tud irni de amugy nem szeretem az irasstilusat....

Es nyilvan most van az ismerkedesi szakasz, a masik megismerese, sok beszelgetes...

Ez legyen a legkevesebb bajom, most megkertem hogy inkabb hivasban beszeljunk

Ti mit tennetek a helyemben? Olyan lelombozo az irasstilusa, eloben meg elkepesztoen intelligens, figyelmes😅

2020. nov. 18. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Én a helyedben észre venném, hogy bizony neked is problémás az írás. Az ékezet hiánya még hagyján, de se pont, se vessző, 65 szó egy mondatban stb. Te sem írsz szépen, választékosan. Ezt a szöveget kb idehánytad, az a sírva röhögős fej meg komolytalanná tesz.

Ő ilyen, megváltoztatni nem tudod. Beszéljetek telefonon és probléma megoldva. Mindenki jobban jár.

2020. nov. 18. 19:22
 2/8 October15 ***** válasza:
19%

Nekem csak egy kérdésem lenne: hogy a fszomba hallod valaki MIMIKÁJÁT?! XD Pláne írásban... XD

Amúgy nem azért a 2 forintért de így ez alapján a pár sor alapján te sem vagy éppen a legélesebb kés a fiókban szóval nem vagyok benne egészen biztos, hogy pontosan milyen alapon is vársz el valami életképes stilisztikát a csávótól... :D [Mert gondolom nem fiúként hiányolod a smiley-kat... ha meg igen akkor van egy rossz hírem.]

2020. nov. 18. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:

bocsi, gyorsan írtam, és nem használtam ékezetet, és nem szeretnék butának tűnni, mert aki ismer tudja...na mindegy

csak más az írásstílus, és nyilván zavar(hat)

a hangsúlyokat, ilyesmiket nála nem érzem sose írásban, üresen ír nagyon

2020. nov. 18. 20:04
 4/8 October15 ***** válasza:
74%
Ez drágám azért van mert a hangsúly -mint a neve is utal rá- verbális kommunikáció során érvényesül. :) [Ezt olvasd cinikus és vagy szarkasztikus hangsúlllyal pls........]
2020. nov. 18. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Nálad sem érezni a hangsúlyokat, te is üresen írsz. Nagy betűvel kezdünk mondatot és főleg, ha már hangsúly, akkor annak függvényében pont, felkiáltójel, kérdőjel kell a mondat végére. "A zsák meg a foltja." Össze illetek.
2020. nov. 18. 20:16
 6/8 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Semmit. Ne is foglalkozz az írásával. Találkozzatok, beszélgessetek élőben.

Az írásával, vagy a tiéddel csak akkor foglalkozzál, ha könyvet, verset, diploma munkát, cikket, egyebet kell gyártanotok. De akkor viszont komolyan.

Csak javasolni tudom, hogy NE UTÁLJ semmit benne/nála. Csak fogadd el, hogy most épp ilyen, s ez van. (Ne akard megváltoztatni!) Mert, ha esetleg Ő is el kezd utálni benned valamit, bármit is... hát akkor majd egy szavad nem lehet. Például... akár utálhatja benned azt is, hogy ilyen kukacos és utálkozós vagy, ami az írását illeti. Ha ez számára kiderült. Hmmm?

Az ERŐ legyen Veled!

2020. nov. 21. 03:15
 7/8 October15 ***** válasza:
6.: Iiiigen vagy esetleg akár el is várhatnánk egy bizonyos értelmi szintet az emberektől főleg azoktól akikkel hosszabb távon tervezünk együtt lenni... :D Persze lehet qrva mód igénytelennek lenni és mindent elfogadni csak azért, hogy fuh kapcsolat.
2020. nov. 21. 08:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszi! Igazabol annyira melyeket es tartalmasakat beszelunk eloben; hogy kiderult semmi perverz humora nincs csak par ilyen memen nevet, es egy nagyon figyelmes, szeretetteljes fiu

Ma egy kozel 7 oras randink volt, es biztos vagyok benne, hogy nemhogy nem zavarnak ezek a “nem is hibak” hanem ugy erzem megtalaltam a parom✌️

2020. nov. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!