Jogában áll hallgatni. Bármi, amit mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon. Joga van egy ügyvéddel beszélni. Ha nem tud ügyvédet fogadni, az állam fog kijelölni egyet Önnek. Megértette ezeket a jogokat, ahogy felolvastuk őket?
Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 13:03
1/13 anonim válasza:
ööö még nem tiszta minden, felolvasná mégegyszer?
2/13 A kérdező kommentje:
Jogában áll hallgatni. Bármi, amit mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon. Joga van egy ügyvéddel beszélni. Ha nem tud ügyvédet fogadni, az állam fog kijelölni egyet Önnek.
2020. máj. 9. 13:36
3/13 anonim válasza:
Nekem sem teljesen érthető a dolog. Felolvasná mégegyszer?
4/13 anonim válasza:
Még most se értem, lehetne ismét, hangosabban?
5/13 anonim válasza:
De ezt miért nekem mondja? Én a bakó vagyok.
7/13 anonim válasza:
Vigyázz mit kívánsz, kabát bácsi.
8/13 A kérdező kommentje:
Sál néni
2020. máj. 10. 15:55
9/13 anonim válasza:
Szóval jogomban áll hallgatni. Bármi, amit mondok, felhasználható ellenem a bíróságon. Jogom van egy ügyvéddel beszélni. Ha nem tudok ügyvédet fogadni, az állam fog kijelölni egyet nekem. Megértettem-e ezeket a jogokat, ahogy felolvasták őket?
Hmmm... Nem, nem értettem meg. Felolvasnák mégegyszer?
10/13 A kérdező kommentje:
Jogában áll bármit mondani.Bármi, amit hallgat felhasználható woody ellen. Joga van jóga órán résztvenni. Ha nem tud fogadni, adjon.
2020. máj. 10. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!