Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,lányok,szülők HELP!?!!
Figyelt kérdés
Alakul valami egy fiúval, de soha nem beszéltem még anyukámmal olyan dolgokról,hogy na én most akkor találkozom egy sráccal olyan célból, eleve embarassingnak tartom mert nehezen mutatom ki az érzéseimet, még anyum felé is...
Nem akarom,hogy emiatt ússzon el az esély, mit csináljak?
2020. nov. 17. 22:43
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell feltétlenül anyukád orrára kötni, anno én sem tettem. Mármint nyilván ez ekkor opció, ha már idősebb vagy.
Érted, mondom, hogy dolgod van, aztán kész.
Ha meg komolyabb lesz a dolog, akkor az megint más tészta.
Én hazudni semmiféleképpen sem hazudnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!