Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mivan ilyenkor?
Valószínűleg azért mondta, hogy nem tetszik neki senki, mert szégyenlős ezt elmondani neked. Lehet, hogy fél, hogy rákérdezel, kicsoda?
Az, hogy szeret veled beszélgetni, nagyon jó pont! Beszélgess vele ugyanúgy, és még ha eddig nem is tetszettél neki, a személyiségedbe tuti beleszeret.
Személyesen minél előbb találkozzatok, nem jó sokáig húzni.
Szerintem sikerülni fog a dolog, drukkolok! Lány vagyok, és úgy látom, hogy elég jók az esélyeid.
Az van hogy amíg nem találkoztok személyesen addig nem tudja eldönteni, hogy akar-e tőled többet vagy sem. Nyilván látja hogy van közös téma, van összhang de ettől még simán lehet hogy taliztok és rohadt kínos lesz elsőre. Persze az is lehet h élőben is azonnal van összhang, akkor szerencsétek van. De amíg ezt nem tudjátok addig ne várd tőle hogy azt mondja tetszel neki, mert interneten beszélgetni teljesen más mint élőben. Azt ajánlom hívd el találkozni és majd meglátjátok mi lesz :)
17/L
Szegény, szerintem félénk, és azt te se várhattad volna el tőle, hogy a "Tetszik most valaki?"-re rávágja hogy IGEN, MÉGHOZZÁ TE
Kicsit most megijedhetett, de mentette a menthetőt ezzel a "...De veled jó dumálni" mondattal. Van esélyed, nem kell rögtön lemondani róla.
A személyiséged pipa, ha a kisugárzásod, kinézeted, mosolyod is tetszeni fog neki, nyert ügyed van szerintem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!