Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek most mivan ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mivan ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már beszélgetek pár napja (nagyon sokat) és mély személyes témákról. Nagyon kedvelem és ugyan olyan céljaink is vannak az életben illetve az érdeklődésünk is ugyan az. Szóval sok bennünk a közös. Külsőre is eléggé vonzónak találom. De a lényeg inkább a személyisége. Még nem találkoztam ilyen lánnyal akivel ennyire tudok azonosulni. Még nem találkoztam vele személyesen de tervben van. Előkerült az a téma hogy tetszik e neki valaki és azt mondta hogy nem, senki. Ez kissé letört... De mondta hogy tetszik neki a személyiségem és jó velem beszélgetni. Szóval nem tudom hogy most akkor mivan😅. Még nem vagyok elég tapasztalt így az ismerkedések terén mert nem volt még sok barátnőm. Szóval szerintetek srácok/lányok ilyenkor mivan? Köszönöm szépen előre is a válaszokat:)

2020. nov. 15. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Örül, hogy valaki meghallgatja a panaszkodásait, de ennyire kell neki ez az ember.
2020. nov. 15. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért mondta, hogy nem tetszik neki senki, mert szégyenlős ezt elmondani neked. Lehet, hogy fél, hogy rákérdezel, kicsoda?

Az, hogy szeret veled beszélgetni, nagyon jó pont! Beszélgess vele ugyanúgy, és még ha eddig nem is tetszettél neki, a személyiségedbe tuti beleszeret.

Személyesen minél előbb találkozzatok, nem jó sokáig húzni.

Szerintem sikerülni fog a dolog, drukkolok! Lány vagyok, és úgy látom, hogy elég jók az esélyeid.

2020. nov. 15. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ilyen kérdést nem teszünk fel. Tessék vele mielőbb találkozni. Ha tetszik ne húzd a dolgot és mondd meg neki. Az ismerkedés nem hónapokig tart, ha érzed a szimpátiát, akkor lépj. Készülj arra, hogy nemet mond és ha tényleg akkor könnyebb elviselni:)
2020. nov. 15. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az van hogy amíg nem találkoztok személyesen addig nem tudja eldönteni, hogy akar-e tőled többet vagy sem. Nyilván látja hogy van közös téma, van összhang de ettől még simán lehet hogy taliztok és rohadt kínos lesz elsőre. Persze az is lehet h élőben is azonnal van összhang, akkor szerencsétek van. De amíg ezt nem tudjátok addig ne várd tőle hogy azt mondja tetszel neki, mert interneten beszélgetni teljesen más mint élőben. Azt ajánlom hívd el találkozni és majd meglátjátok mi lesz :)

17/L

2020. nov. 15. 23:18
 5/10 Salilala ***** válasza:

Szegény, szerintem félénk, és azt te se várhattad volna el tőle, hogy a "Tetszik most valaki?"-re rávágja hogy IGEN, MÉGHOZZÁ TE

Kicsit most megijedhetett, de mentette a menthetőt ezzel a "...De veled jó dumálni" mondattal. Van esélyed, nem kell rögtön lemondani róla.

A személyiséged pipa, ha a kisugárzásod, kinézeted, mosolyod is tetszeni fog neki, nyert ügyed van szerintem! :)

2020. nov. 16. 00:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) és már le beszéltünk egy találkát is. Szóval alakulnak a dolgok. Azt azért hozzá fűzném hogy apszolult nem vártam/várm el tőle hogy tetszek neki amikor ugye jött a kérdés csak kíváncsi voltam a többi ember véleményére hogy ők hogy látják a helyzetet. De mégegyszer köszönöm:)
2020. nov. 16. 03:52
 7/10 Salilala ***** válasza:
Remélem jól alakul majd, sok sikert! 😊 (#5ös)
2020. nov. 17. 00:20
 8/10 anonim válasza:
drukkolok nektek :)
2020. nov. 26. 22:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Na így utólag elmondom hogy össze jöttünk már pár hónapja:) szóval happy end lett
2021. márc. 9. 01:31
 10/10 Salilala ***** válasza:
Jaj, de jó, akkor ez bejött!😊 Gratu nektek! #5ös
2021. márc. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!