Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy nem lehet elmagyarázni és, hogy jön automatikusan de nagyon félek és mindenkit vissza utasítok ezért, mivel tudom h előttem már volt nekik csókjuk nekem meg nem és félek, hogy azt mondanák, hogy velem volt eddig a legrosszabb.

Valami csókhoz hasonló dolog nincs amivel tudnám “gyakorolni”, hogy ennyire ne féljek és ne utasítsak vissza mindenkit. lány vagyok!

2020. nov. 14. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
szívvel, lélekkel
2020. nov. 14. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Ezt nem lehet tanulni, ehhez érzékek kellenek.
2020. nov. 14. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Hát aki tisztel, szeret (feltételezem, nem akárkivel akarsz smárolni, pláne először) és olyat mondana, hogy veled volt a legrosszabb, azért nem kár, hidd el!

Mindenki volt kezdő. Arról nem is beszélve, hogy ha volt néhány csókja, attól még nem lesz vérprofi. Bár tény, hogy könnyen és gyorsan bele lehet jönni, csak a kezdet nehéz :)

Nyugodtan mondd meg annak idején, hogy neked ez az első. Hagyd, hogy a partner irányítson.

2020. nov. 14. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Ugye leány vagy?
2020. nov. 14. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj! Hidd el, abban a pillanatban a világ legrosszabb csókja is a legjobbnak fog számítani, hiszen valószínűleg olyannal teszed meg, akivel kölcsön szeretet/szerelem van a felszínen.
2020. nov. 14. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!