Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen csokolozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csokolozni?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok holnap lesz az elso randim nagyon izgulok. Sosem csokoloztam meg. Mit csinaljak es hogy?

#Csok,randi
2020. okt. 28. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Első randin nem kell feltétlen csókolózni sem.
2020. okt. 28. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Először is próbálj nyugodt maradni, tudom, nem lesz könnyű, de próbáld meg..... Semmiképp se izgulj, csak engedd el magad és olyan gyorsan fog történni hogy észre sem veszed hogy megtörtént 😊

16l

2020. okt. 28. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Lehet paraszt lesz élőben a srác, meg ragyás az arca és nem is akarnál ott randizni vele, sőt csókolózni sem. Kell ahhoz egy ihlet, hogy akarjál csókolózni a másikkal.
2020. okt. 28. 17:29
 4/7 October15 ***** válasza:
89%

Bocs de első randin miért is csókolóznál 16 évesen? :D Már feltéve, hogy úgy első randi hogy elhívott randira és igent mondtál és nem úgy, hogy már jártok és ez az első "hivatalos randi". :D

Milyen... borzalmas ezért is csinálja "mindenki". :D Szeretünk szenvedni... ez az igazság. XD Na mégis milyen lenne?

Nyílván lehetne részletezni deeee... bocs 28 vagyok a moralitásomon kívül esik, hogy a milyenségét részletezzem egy 12 évvel fiatalabb lánynak. :D

A hogyan része miatt meg ne aggódj egyrészt mert senki nem várja el, hogy egy full tapasztalatlan lány 1. csókja bármit is tudjon azon kívül, hogy az az első. Másrészről azért mert baromi nehéz elqrni. :D Mármint így visszagondolva az én első csókom hát kb a Brezsnyev csók [ha megvan a fogalom] szintjén mozgott mégis rohadt jól elvoltunk vele... XD

2020. okt. 28. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
16 évesen csók? Haha majd ha betöltöd a 18at. Pedofil
2020. okt. 28. 23:05
 6/7 October15 ***** válasza:
71%
5.: Maximum efebofilia de igazából m1 is.
2020. okt. 28. 23:51
 7/7 anonim válasza:
100%

#5!

Igazából 16 elég érett hogy kapcsolatod legyen!

Gondolom te nagyon konzervatív ember vagy..

Kérdező!

Csak legyél laza és enged el magad,simán menni fog

2020. nov. 18. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!