Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk ahol tudunk csokolozni?
"Nem mehetunk be siman a varosba vagy csak az utcara mert senki nem tudhatja hogy egyutt vagyunk."
12 évesek vagytok vagy mi? Nem szégyen ha jártok. Amíg nem vállaljátok fel addig nem is igazi kapcsolat a kapcsolat.
#2 nem nem 12 évesek vagyunk és nem is szégyelljük hogy járunk de a szüleink nem tudnak rólunk.
Másrészt amiért fontosabb az az hogy nem fogunk bemenni a varos közepére es leülni egy padra es ott smacizni hogy mindenki lássa.
Nem az a típus vagyunk aki PDA-zik. PDA az azt jelenti angolul ha valaki nem tudná public display of affection ami azt jelenti hogy a szeretetünket nyilvános helyen fejezzük ki
Ha nem tudnak róla a szüleid, szerintem ez itt a baj :)
Mutasd csak be a 37 éves barátod apudnak :)
Budapesten éltek?
Gellért-hegy? Én ott elég sűrűn csókolóztam ennyi idősen a fiúval akit máshol nem igazán vállaltam volna fel.
Valamilyen kis elhagyatott parkos rész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!