Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ideálok?
Mindig is a szőke, kék szemű, izmos srácok voltak az ideáljaim.
Amit így utólag nem is értek meg. Akkor nem is számított a belső, csak a külső. (Tipikus tinilány felfogásom volt.)
Amióta együtt vagyok a párommal azóta a magas,mackós testalkatú barna hajú, sötét szemű, szemüveges pasik jönnek be. Mondjuk inkább a párom lett az ideálom.
Mellette nem nagyon van igényem másokat nézegetni:D
A belsőt pedig azóta többre tartom mint a külsőt. Számomra az ideális pasi legyen hűséges, humoros, megértő és őszinte.
Lehetne még kicsit izmosabb,és mackósabb 🥰🥰🥰
külső szempontok alapján nekem nagyon bejön. Tetszik, hogy szélesebb az állkapcsa, van szája (nem csak egy csík), jó a haja ( rövid frizurát szeretem,plusz barna v szőkés ).
sportos ,de nem egy testépítő, magas. Van számomra kisugárzása, ami vonz.
Belsőleg: hűséges, kedves,vicces, intelligens, sportoljon valamit,. lehessen vele beszélgetni, számítani rá, legyen önálló, tudjon gondolkozni, ne aludjon el beszéd közben—járjon az agya. Stb
Külsőre a sötét tónusú srácok tetszenek normál vagy mackós testalkattal, ehhez képest egy szőke, vékony fiúba szerettem bele.
Klisé, de a belső százszor többet ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!