Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi bennünk miért alakulnak ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bennünk miért alakulnak ki ideálok társkeresés terén?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy bennem egyrészt volt kapcsolatokból másrészt pedig a sok lányból szelektálni is kell elv miatt.

Az én ideálom mind olyan, hogy egy-egy pont ráillik a lányok nagy részére vagy legalábbis számolható részükre.

Viszont összességében kialakít egy nagyon szűk kört.

2018. júl. 25. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

Mindegyik nővel csak a gond a van szerintem, a kérdés az hogy mennyi :D

Van szép, kevésbé szép, csúnya (ez a három az én ideálom szerint van) viszont azt sem szabályzom hogy nekem ki tetszik, vagy tetszik vagy nem.

mindegyik lány különlegesnek érzi magát, de igazából olyan b**tt nagy külömbség nincs köztük :D

2018. júl. 25. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a lányok mind-mind nagyon különböznek belső téren.
2018. júl. 25. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Azért mer a nők állandóan hangsúlyozzak hogy ők többet érnek,hogy nekik mekkora igenyeik vannak,és hogy nem tud minden férfi zsebből kifizetni egy 68millios autot,ja akkor már nem is nevezhető férfinek. Van akinek ez kell,akiknek meg egy normális ember kéne,azoknak kb a 99%a meghalt. Balesete volt,karambolozott,megette egy dinoszaurusz,felfalta egy oroszlán,stb.
2018. júl. 25. 16:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Ma is rengeteg normális nő él 😂😂😂

Én meg még a normális nőből is szelektálok

2018. júl. 25. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon tévedsz. Az emberek mind nagyon hasonlóak, csak ismerni kell hogyan működnek. A nőket szintén.
2018. júl. 25. 17:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nagyon sok lánnyal ismerkedtem és éppen ezért tudom, hogy rengeteg csoportra oszthatóak a lányok.
2018. júl. 25. 17:24
 7/7 anonim válasza:

Nem haltak ki a normálisak! A pasikból hamarabb... sajnos.

L

2018. júl. 26. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!