Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ideálok?
Persze, van külsőleg ideálom, de számomra a belső fontosabb. Nem azt mondom, hogy a külső nem fontos, de ha belsőleg valaki 0, akkor nem érdekel a külseje.
Azt vallom, hogy a külső megfog, a belső megtart.
Ideálom külsőleg:
nagyon magas (mivel én sem vagyok pici)
Legyen sármos, jó kisugárzású
Férfias haja legyen (ez alatt azt értem, hogy ne alig legyen haja, de ne is legyen hosszú, nőies a hajkoronája)
Ha göndör, az még dob egyet rajta, de ha nem az, viszont a személyisége és a többi külső tulajdonsága megvan, akkor nincs baj.
Nincs idealom. (Komolyan nincs). Nalam a szemelyiseg a nyerő. Sok a szepfiu, de mennyi az aki tökös, vicces és jo a dumaja?
18/l
Nem igazán érdekel a külső ha a személyiség megfog.
De persze ne legyen igénytelen és foglalkozzon a megjelenésével.
De ami a legfontosabb nekem belsőben az a humor, határozottság, meg ha vannak közös témák és egy a világ nézetünk.
Egyet kell, hogy értsek az elsővel a külső-belső fontosságáról.
Igen, van ideálom, de előfordult már olyan aki teljesen máshogy nézett ki, mint a fejemben elképzelt "tökéletes" pasi és mégis teljesen odáig voltam érte, mert egyszerűen olyan kisugárzása és személyisége volt, amivel teljesen levett a lábamról.
Amúgy az én "ideálom": magas, mert én is 174cm vagyok(min 182cm),
férfias, karakteres az álla,
sötétbarna haj,
zöld v barna szem,
szép mosoly(fontos, hogy gyakran meg is mutassa)
egészséges(pl. nem dohányzik, sportol valamit)
dús haja legyen, h beletúrhassak, meg persze azért álljon jól neki a frizurája és legyen férfias
nagyon vicces, kedves, bátor, ambiciózus, őszinte, megértő, nem nyálas és a legfontosabb OKOS!!
Belső is ugyanúgy fontos számomra is, mert lehet akármilyen jóképű, ha személyisegileg egy trash, vagy egyáltalán nem illik össze a világunk.
Egyébként én szeretem a sovány göndörhajú fiúkat, a göndör haj olyan aranyos :)
Alacsonyabb (de ne nagyon, olyan 168-175 között)
Szőke, szőkés haj
Kék szem
Átlagos, normál testalkat, egy kis felesleg sem baj, persze ne 120 kiló legyen
Erről csak annyit, hogy páromra egyik pont sem igaz :)) mégis szeretem.
Belsőre legyen okos, sokféle témáról lehessen vele beszélgetni, legyen humoros, udvarias, tiszteljen másokat, de magáért is álljon ki, tartsa magát az elveihez (pálfordulós, köpönyegforgató emberek nálam kizárva).
Nekem fontos hogy legyen józan paraszti esze, meg logikája. Meg az hogy legyen tehetséges valamiben, pl. ének, tánc, sport stb...
Nyilván a személyiség fontos a leginkább, ha rendes, kedves velem már szinte nyert ügye van.
Külsőre meg legyen magas és sportosabb alkat.
Szeretem ezt a találó mondást:
Külső megfog, belső megtart.
Az ideálom is ehhez kapcsolódik,aki megérti ezt az egyszerű mondatot,az már érdekel 😉
Szóval,volt már olyan,hogy egy fiú eszméletlenül jól nézett ki, és volt szerencsém megismerkedni vele, aztán kiderült,hogy mekkora tiszteletlen paraszt 🤭nos, engem utána már nem érdekelt, hiába nézett ki úgy ahogy...
Viszont volt már olyan is,hogy valakit a viselkedése, belső tulajdonságai miatt kedveltem meg.. aztán szépen a külsejébe is beleszerettem,ha az elején nem is volt nyerő 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!