Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha anyám ellenzi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha anyám ellenzi az alakuló kapcsolatom?

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok,par hete megismerkedtem egy fiuval aki 3 evvel idosebb, nagyon jol megvagyunk, kisse messze lakik de mivel en kollegista vagyok igy hetkoznap kozelebb vagyunk egymashoz es bejott hozzam csomoszor, volt hogy szabadnapot vett ki hogy tobbet legyunk egyutt es tenyleg nagyon rendes, most mivel beutott megint a korlatozas a virus miatt varosba nemigazan tudunk sehova menni ha bemegyunk, meg az ido is eleg rossz es nem akarok egesz nap a hidegbe maszkalni kint

Es jo lenne ha valamelyikonkhoz eltudnank menni, de anyam olyan szinten ellenzi mert neki nem szimpi a srac hogy arra se tudom meggyozni h legalabb bemutatni had hozzam haza es anyam betegesen kinem allja pedig a sracrol csak jot tudok mondani, akarkit megkerdezek aki ismeri nemtud rola olyat momdani mint amiket anyam hisz, multkor anyammal ugy osszevesztem rajta mert elkezdett a semmibol kotekedni, tesom aztmondta vele is ez volt, senki nem volt jo anyamnak aki tesomnak tetszett

Es napok ota gyozkodom anyam h had jojjon el legalabb megismerik egymast de egyszeruen nem tudom megpuhitani es mar nagyon zavar ez az eloitelete rola

Mit kene tennem? Szeretnem latni es talalkozni vele o is mindig velem akar lenni de ez igy nem lesz jo, mit tegyek hogy anyam megertse, mert 18 vagyok es megertem ha feltenek de nem anyamnak kell h tetszen hanem nekem...

2020. nov. 13. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom tapasztalta, és ránézésre tudja, hogy egyes srácoknak mik a legnagyobb szándékai. Sok más oka nem lehet az általad leírtak alapján. :D
2020. nov. 13. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat nemhiszem h tapasztalta mert 18 evesen volt az elso kapcsolata es azzal van egyutt mai napig aki az en apam, de akkor sem ertem, volt mar egy kapcsolatom azt nem ellenezte igy...
2020. nov. 13. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!