Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt az első randitok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első randitok?

Figyelt kérdés
Lányok, fiúk! Milyen volt az első randitok? Hogy éreztétek magatokat? Voltak "bakik"? Várok sztorikat ha megosztanátok párat velem. :)

2020. nov. 11. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
még nem randiztam senkivel 18f
2020. nov. 11. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Kellemes volt, jól éreztük magunkat, egyszer sem halt meg a beszélgetés

Utána össze is jöttünk és együtt voltunk 10 hónapig

19f

2020. nov. 11. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Fura volt, sètàlós randi volt a làny falujàban, ami addig teljesen jó is volt, èn nem voltam jàrtas ott, erre nekem mondta, hogy mondjam meg hova menjünk😅. A randi közepèn a làny csókolt meg majd rögtön kèzenfogàs. Màr ezek is furàk voltak mert èn annak a híve vagyok, hogy a fiú kezdemènyezzen. Màsodik randi rà 2 napra màr ott aludt nàlunk ès màr együtt akart fürdeni amit èn utasítottam el mivel mèg csak 2 napja ismertem, az alvàst nem lehetett màshogy megoldani mivel nem volt màsik szoba, de aznap este sokat gondolkodtam🤣. A ràadàs, hogy míg èn dolgoztam màsnap, addig õ vègig nàlunk volt ès a gèpemen nèzett agyzsibbasztó mūsorokat egèsz nap. Nem volt hosszú èletū kapcsolat, pedig ezek ellenère sem adtam fel egybõl, de sajnos nagyon buta làny volt. Lefàrasztotta az egèsz csalàdot rendesen😅.

Lehet valakinek bejött volna, de èn nem ilyen vagyok.

2020. nov. 11. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Az enyém nagyon jó volt.

Mozi+kaja és 4-5 óráig tartott.

Kapcsolat is lett belőle.

Azonkívül volt még másik 2 első randim. Azok is hasonlóan jók voltak. Kávé+süti volt a program.

Csók a 3-ból 1-en volt.

23/f

2020. nov. 11. 16:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Miért van az hogy a mozizás még mindig randinak minősül? Mármint lehet van akinek bejön de sztem egy randi inkább arról szól hogy -beszélgettek. Igen, lehet mozi után is de szerintem egy kávézó vagy egy másik csendesebb hely sokkal inkább randi "minősítésű" mivel hogy egyből beszélni lehet a másikkal.
2020. nov. 11. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván, ha csak moziból áll az nem oké...igazad van.

De abból a randiból 1,5-2 óra volt a mozi és 2-3 óra a kaja+beszélgetés.

2020. nov. 11. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Pizzázni mentünk, utána sétálgattunk a városban. Egyelőre semmi testi kontakt nem volt, de ez szerintem így a helyes. Sosem volt kínos csend, jól éreztük magunkat. Bakit sem tudnék említeni, csak evés közben egyszer félrenyeltem és fuldokoltam kb. fél percig :D Ez így visszagondolva egész vicces. Kapcsolat lett/van belőle :)

16/L

2020. nov. 11. 18:19
 8/9 Fabidarose válasza:
94%
Szörnyen izgultam. De idővel elmúlt.
2020. nov. 13. 04:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap beszélgetés után lebeszéltünk egy találkozót és idejött értem hozzám. Elmentünk egy helyre de nagyon hideg volt ezért felajánlottam, hogy menjünk hozzám. Semmi témánk nem volt kb. Szinte csak egymást néztük csendben, néha feljött valami téma. Nagyon kínos volt.
2020. nov. 18. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!