Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első randitok?
Kellemes volt, jól éreztük magunkat, egyszer sem halt meg a beszélgetés
Utána össze is jöttünk és együtt voltunk 10 hónapig
19f
Fura volt, sètàlós randi volt a làny falujàban, ami addig teljesen jó is volt, èn nem voltam jàrtas ott, erre nekem mondta, hogy mondjam meg hova menjünk😅. A randi közepèn a làny csókolt meg majd rögtön kèzenfogàs. Màr ezek is furàk voltak mert èn annak a híve vagyok, hogy a fiú kezdemènyezzen. Màsodik randi rà 2 napra màr ott aludt nàlunk ès màr együtt akart fürdeni amit èn utasítottam el mivel mèg csak 2 napja ismertem, az alvàst nem lehetett màshogy megoldani mivel nem volt màsik szoba, de aznap este sokat gondolkodtam🤣. A ràadàs, hogy míg èn dolgoztam màsnap, addig õ vègig nàlunk volt ès a gèpemen nèzett agyzsibbasztó mūsorokat egèsz nap. Nem volt hosszú èletū kapcsolat, pedig ezek ellenère sem adtam fel egybõl, de sajnos nagyon buta làny volt. Lefàrasztotta az egèsz csalàdot rendesen😅.
Lehet valakinek bejött volna, de èn nem ilyen vagyok.
Az enyém nagyon jó volt.
Mozi+kaja és 4-5 óráig tartott.
Kapcsolat is lett belőle.
Azonkívül volt még másik 2 első randim. Azok is hasonlóan jók voltak. Kávé+süti volt a program.
Csók a 3-ból 1-en volt.
23/f
Nyilván, ha csak moziból áll az nem oké...igazad van.
De abból a randiból 1,5-2 óra volt a mozi és 2-3 óra a kaja+beszélgetés.
Pizzázni mentünk, utána sétálgattunk a városban. Egyelőre semmi testi kontakt nem volt, de ez szerintem így a helyes. Sosem volt kínos csend, jól éreztük magunkat. Bakit sem tudnék említeni, csak evés közben egyszer félrenyeltem és fuldokoltam kb. fél percig :D Ez így visszagondolva egész vicces. Kapcsolat lett/van belőle :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!