Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire volt kínos az első randitok?
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek egy fiúval randira és hát nagyon izgulok mert én nagyon félénk vagyok és ő is az és félek hogy csak csend lesz, mert nem fogunk merni megszolalni2019. okt. 12. 18:56
1/5 anonim válasza:
Ha első akkor miért legyen feltétlenül kínos? Mindegy hanyadik, ha kínos akkor hagyd a fenébe.
2/5 anonim válasza:
Nekem a barátommal egyáltalán nem volt kínos az első randim, pedig mindketten kifejezetten visszahúzódóak vagyunk, de nem voltak kínos csendek, normálisan beszélgettünk.
3/5 anonim válasza:
és mi a baj a csenddel? élvezd, ha úgy alakul..
4/5 anonim válasza:
Nekem kínos volt az első randim. Annyira, hogy nem is lett második :D
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon kínos volt az első randim. De ha a megfelelő sráccal hozott össze a sors akkor nem lesz gond ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!