Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hol ės milyen volt az első csokotok/randitok?
Szóval nagyon kiváncsi vagyok :) vicces volt vagy romantikus???*.*
Kort es nemet irjatok
A tényleges első az itthon volt. A szüleim elmentek áthívtam a barátaimat és akkor. Mondjuk nem volt jó, a fiu iránt sem éreztem semmit, és inkébb eroszakos volt mintsem romantikus.
A második ugy volt, hogy epp leultunk a parkban, es mar este volt, senli nem volt ott, es a fiu(aki a gyerekkori szerelmem mellesleg) megcsokolt. Ez sem volt tul jo igy visszagondolva, mert o nem akart komolyan semmit, de mégis eroltette hogy simogassam ott. Ha érted. És megmondtam neki, hogy felejtse el es hozzam se erjen.
A harmadik fiuval pedig nagyon jo volt. Toparton voltunk a baratokkal. Elmentunk setalni. Holdfenyes csillagos eg, romantikus volt nagyon. Vele tenyleg elveztem :)
Idén médiatáborban ismerkedtünk össze. Egy csapatba kerültünk ahol több napon keresztül együtt kellett dolgoznunk. Jól elvoltunk, de az egyik este oda beszélgettem az egyik barátnőjével és szóba jött a barátnőm (aki akkor még nem volt a barátnőm.... legyen a neve Kinga). Szóval szóba jött kinga és azt mondta, hogy vigyázzak rá. Meglepet, mert bár küldtem jeleket, nem gondoltam volna, hogy viszonozza a Kinga. Egyik nap ki kellet menni a városba és kézenfogva mentünk. Az utolsó közös dolgozós napon elhívot moziba, de mindenkinek úgy híresztelte el, mintha én hívtam volna el. Amikor már haza fele tartotunk a táborból, a vonaton ülve melletem ült és nagyon latszódott rajta, higy meg akar csókolni. Másnap elmentünk a megbeszélt mozinkba és a film végén megcsókoltam. Onnan elmentünk sétálni. Mondta, hogy haza kell indulnia ezért elmentünk a metróhoz ahol (amíg meg nem jött a metró) csókoloztunk. Aztán megjött a metró és mondta, hogy adjak neki egy puszit. Én igazi puszira gondoltam, de ő be erőszakolta a nyelvét a számba....
Este beszéltem a barátnőjével és ő elmondta, hogy beszéltek és, hogy kinga szerint már járunk. Ezért ráírtam másnap és megbeszéltük, hogy járunk....
Neki is ez volt az első csókja, randira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!