Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt a facebook megjegyzések miatt offoljam ezt a csajt? Úgy volt hogy elhívom randira,de kétségem támadt.
Figyelt kérdés
Tinderen megismerkedtem egy 19 éves csajjal és egészen jól elbeszélgettünk ott,majd onnan átmentünk a facebookra.
Ott láttam hogy a munkahelyére az van beírva,hogy "Rozsdás rákolló" illetve olyan képet is feltett ahol középső ujjal bemutat és valamilyen életbölcsességet írt alá.
Randira korábban igent mondott,de most elbizonytalanodtam,mert nem tudom hogy valóságban is ilyen gyerekes lehet e
Szerintetek inkább hanyagoljam ezt a csajt?
2020. okt. 27. 16:05
11/14 anonim válasza:
Adj neki esélyt. Valószínüleg nem ennyi idősen írta be a rozsdás rákollót munkahelynek, mert ez egy eléggé lejárt meme.
Az idézetes témát nem értem... Egy próbát megér, lehet tök jó fej, és csak a neten próbálja ezt az arcát mutatni. Esetleg rákérdezhetsz, hogy az úgy mi a facebookján. :D
13/14 anonim válasza:
Azért mert a retkes facebookra nem írja ki az igazi munkáját már munkanélküli? És aki meg nincs rá regisztrálva az nem létezik igaz? No comment...
14/14 anonim válasza:
Egy próbát megér. Végülis ez csak Facebook nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!