Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Emiatt a facebook megjegyzések...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt a facebook megjegyzések miatt offoljam ezt a csajt? Úgy volt hogy elhívom randira,de kétségem támadt.

Figyelt kérdés

Tinderen megismerkedtem egy 19 éves csajjal és egészen jól elbeszélgettünk ott,majd onnan átmentünk a facebookra.

Ott láttam hogy a munkahelyére az van beírva,hogy "Rozsdás rákolló" illetve olyan képet is feltett ahol középső ujjal bemutat és valamilyen életbölcsességet írt alá.

Randira korábban igent mondott,de most elbizonytalanodtam,mert nem tudom hogy valóságban is ilyen gyerekes lehet e

Szerintetek inkább hanyagoljam ezt a csajt?

2020. okt. 27. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen, ezek nem feltétlen az értelem és az érettség jelei...
2020. okt. 27. 16:23
 2/14 anonim válasza:
65%
Romák írnak ilyet. Gondold át.
2020. okt. 27. 16:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem roma,full magyar család. Szülei adatlapját is megnéztem.
2020. okt. 27. 16:44
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem feltétlen romákra jellemző. Csak simán menőzni akar, meg flegma
2020. okt. 27. 16:46
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Visszataszító.
2020. okt. 27. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Egy esélyt adj neki, ha jól kijöttök akkor semmi baj, aztán ha nem jön össze, sem veszíthetsz semmit. Egyébként rá is kérdezhetsz nála, hogy az micsoda? :D
2020. okt. 27. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Randi mehet, mert ott ismered meg. Most facebookon miért ne lehetne munkahelyhez hülyeséget beírni :D Van humorérzéke. Ez a bemutatásos dolog meg hát... Az inkább kiakasztó, de lehet megismered és egy értékes lány szóval nem kell facebook alapján ítélni.
2020. okt. 27. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
kicsit basic, de ennyiből még ne ítélj, lehet, hogy 16 évesen töltötte ki az adatlapot és azóta nem írta át.
2020. okt. 27. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

Mehet randi!

Az, hogy fb-n milyen képeket látsz, semmit nem számít. Nekem is olyan képek vannak kint, amiket egy normális, épp eszű fb használó ember, nem tenne ki. Viszont ezek csak képek, nincs semmi jelentősége, azok nem tükröznek engem, bármennyire is mások a külsőnek hisznek, meg az ilyen mű világnak.

Ha neten keresztül jól eltudsz beszélgetni a lánnyal, akkor mindenképpen vidd át személyes taliba és ne fb vagy insta profilok alapján ítéljél meg egy embert.

2020. okt. 27. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
80%

Remélem az is oda volt írva hogy :

Hová járt iskolába: Az élet iskolája ahol Isten a tanár.

:D

Számomra ez a dolog instant bann, semmi szükségem egy ostoba tinilányra.

2020. okt. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!