Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutazzak hozzá?
Szóval van egy srác akivel eddig kétszer találkoztam. Először ő jött el az én városomba, utána én utaztam el hozzá.
Ma is megbeszéltük, hogy találkozunk, de nem vagyok benne biztos, hogy én menjek el hozzá. (Múltkor elkövettem azt a “hibát”, hogy felmentem a lakására de nem történt semmi, mégis rosszul érzem magam miatta, nem akarok könnyűvérűnek és könnyen kaphatónak tűnni)
Olyan szempontból neki nehezebb, hogy nincs autója és nem tud magyarul szóval a tömegközlekedés kicsit nehezebb neki.
Elvileg ma dolgozik szóval csak késő délután tudnánk találkozni de nem szeretnék ottaludni nála. Nem tudom, hogy elmenjek-e. Szüleim így is ki vannak akadva, hogy minek utazgatok egy fiú miatt 😣
20/L
Az a baj, hogy két külön városban lakunk ami kicsit messze van szóval így is-úgyis útra kellene kelni, akkor meg már oda is tudnék menni hozzá 😅
Inkább az a bajom, hogy nem akarok ilyen könnyen kaphatónak tűnni, hogy én megyek hozzá 😣
Menj, csináljatok vmi közös programot. Nem kell felmenni hozzá. Tök jó idő van, lehet sétálni, kirándulni.
De ha sokáig dolgozik, akkor nem mennék ma. Nem tudom, mennyi az út, de 1 órás találkáért nem utaznék órákat. Inkább, ha mindketten ráértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!