Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó randinak (nem első!), ha meghívom a lányt egy koncertre ahol én játszom?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 20:48
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan hívd meg, de ez szerintem nem randi.
2/7 anonim válasza:
Dehogy az. Most az, hogy nézi hogy zenélsz... Abból mennyire fog téged megismerni? Előtte nem érsz rá, készülődsz. Közben messze vagy és mással foglalkozol. Utána meg izzadtan, fáradtan még neki állnál ismerkedni? Persze, hogy nem.
3/7 anonim válasza:
Elsőnek gáz lenne.
De ha 3. után van, akkor jó lesz.
5/7 icyater válasza:
A legjobb! A lenyeg, hogy elmenyt adj, amire akar evek mulva is emlekezhet.
6/7 anonim válasza:
Nekem pl nagyon bejönne, nagyon szeretem a zenészeket és imponálna. (főleg ha az zene is jól, az nem érdekel, ha nincs közönsége)
7/7 anonim válasza:
Ha kap egy VIP részleget, az jónak számít. Ne a backstage-ben legyen a kihangosito mögött a hangfalak között megbujva. Ez nem randi, mert nem vele foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!