Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hívjam ek koncertre?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akinek szerintem tetszek és arra gondoltam, hogy egy holnap esti koncertre elhívom. Ezzel csak annyi a baj hogy lesz egy hc punk és egy heavy banda, a csaj meg ilyen nyálas sz@rt halgat aminek meghatározhatatlan a műfaja. Szerintetek próbáljam meg elhívni?tizenötpereff :D2015. okt. 16. 21:04
1/7 A kérdező kommentje:
Hívjam el*
2015. okt. 16. 21:05
3/7 anonim válasza:
egy próbát megér... másnem a koncert helyett máshol köttök ki
4/7 anonim válasza:
"Ilyen nyálas sz@rt hallgat"
Nagyon bírlak öreg! Szakadok! X'''DDD
5/7 anonim válasza:
Legalább alakítod az ízlését ;) sztem próbáld meg!
6/7 Zero the hero válasza:
Érdemes elhívni, hátha esetleg meg tudod menteni az ízlését.
Manapság minden fiatal lány (tisztelet a kivételnek), ahogy te fogalmaztad nyálas szart hallgat.
Vannak tehetséges fiatal rocker gyerekek akik mindent beleadnak, mégis csak 300an nézik/hallgatják őket (jó esetben), meg van a Wellhelo vagy mi a tököm, azon pedig fiatalok tízezrei. Én egyszerűen nem értem ezt a világot, bár mindenképpen érdemes felvenni a "kultúrpápa" szerepet hátha elérést valami sikert.
Üdv: egy szólógitáros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!