Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vajon mi lehet ezzel a fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet ezzel a fiúval?

Figyelt kérdés

Egyszer róla álmodtam és azóta rájöttem, hogy tetszik. A lényeg, hogy néha azt sugallja a viselkedése, hogy én sem vagyok neki közömbös, máskor meg viszont kb. mintha csak én beszélném be magamnak.

Kedves, rendes, előzékeny srác egyébként, de nem túl harsány, elvan a pár haverjával (ami nekem amúgy szimpatikus), így viszont nem könnyű vele beszélgetésbe elegyedni.

A lényeg, hogy nem sokkal, miután róla álmodtam, elkezdtem más szemmel nézni rá és mintha szemeztünk is volna. Azért mintha, mert fogalmam sincs. Mármint néztük egymást, de könnyen lehet, hogy ő csak azért nézett, mert én is néztem őt (bár nem bámultam, csak egyszer véletelnül összetévedt a tekintetünk és akkor utána pár percig oda-vissza csekkoltuk, hogy néz-e a másik).

Azóta, amikor viszonylag távol vagyunk egymástól vagy különböző társasággal beszélgetünk, észreveszem, hogy néz, majd elkapja a tekintetét de amikor egymáshoz viszonylag közel állunk, akkor nem beszélget senkivel, csak a földet bámulja, mint aki az élet nagy gonjain mereng. Ilyenkor hiába próbálom felvenni vele a szemkontaktust, nem sikerül. De ha messzebb vagyunk, akkor meg sokszor látom, hogy elkapja a tekintetét, vagy olyan is volt már, hogy amikor meglátott, hogy jövök, direkt elfordult. Mintha veszélyt jelentenék rá vagy nem tudom. Olyan is volt már egyébként, hogy én fordultam el, amikor megláttam, mert hirtelen nem számítottam rá és zavarba jöttem. De nem tudom, hogy nála is hasonló okok vannak-e, vagy esetleg létezik, hogy unszimpatizál velem és azért ilyen? De akkor a távolból miért szokott lopakodva nézni?

Köszönöm előre is a válaszokat.

17/L

2020. okt. 15. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ilyen sokszor szemeztetek, akkor tuti tetszel neki.

Legközelebb mosolyogj rá, ha elkapja a tekinteted

2020. okt. 15. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki menthetetlenül, azért jön zavarba a jelenlétedben. Lehet hogy félénkebb típus, ha ő kell neked, neked kell kezdeményezni nála.
2020. okt. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!