14 éves lány vagyok, még nem voltam fiúval es valamiért büdös a folyásom. Vajon miért? Tudnátok pár tippet adni?
Valószínűleg gombád van.
Beszélj anyuddal és menjetek a gyerek nőgyógyászatra, egy dokinénihez, aki megvizsgál és ad kenőcsöt majd neked.
Örülök hogy nem sexeltél mêg,remélem pár évig még nem is fogsz,értékesebbnek tartod majd magad hogy korán kezd.
De fertőzést könnyű elkapni,elég ha más használja a törölközönk,akkor nyilvános wc-n is könnyen össze lehet szedni mert hiába mosol kezet wc-zés előtt hisz vagy ezren megfogták a kilincset,vagy a wc gombot,vagy a csapot.Valamint minden nőnek van egészseges mennyiségű gomba a hüvelyébe ami nêha csak úgy túlszaporodik és gombásodás alakul ki.
Vény nêlkül lehet a gyógyszertárba canesten gombásodás elleni krémet és canesten hüvely kúpot venni azt is használhatod.
Illetve a tv most hirdet egy új szert ami kombinált gy9gyszer,mert gomba és más fertőzés ek kezelésére van.A neve nem jut eszembe.
Tehát vagy vegyêl ilyen kettő az egyben gyógyszert vagy menj gyerekgyógyászhoz.
örülök,hogy te nem voltál olyan hülye mint én,és még szűz vagy :) én 3 napja vesztettem el,és még szűz voltam nekem is büdös volt a folyásom,aztán most megváltozott,és nem büdös (vagyis én nem érzem annak):)
13L ,kövi hónapba 14
Vagy canesten krémet vegyél,canesten hüvely kúppal vagy figyeld a tv-t ott most reklámoznak egy új terméket ami fertőzésre és gombára is jó.
Hál istennek hogy neked van eszed és nem akarsz kis cafka lenni,amikor oda dobja magát valaki túl fiatalon azt már visszacsinálni nem tudja,az már megbélyegezte magát még ha más nem is tudja meg,de saját maga tudja mit csinált,erkölcsileg a béka feneke alatt van,de a családját is megbélyegezte,mert sokat nem tanult tőlük,ha ehhez volt esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!