Vajon mi van ezzel a fiúval?
Iszonyú ritkán beszélünk (mondjuk félévente egyszer), de ha igen, akkor az elég jó. Ő minden ilyen beszélgetésünkre emlékszik (olyanra is, ami két éve volt), és időnként mondja is, hogy mennyire jók ezek. Gyakran dicsér engem, de mondjuk inkább belső tulajdonságaimat, a külsőmet soha. Mostanában gyakrabban megszólít egy-két poén erejére, és nemrég volt megint egy ilyen komolyabb beszélgetésünk, amire szintén mondta már azóta, hogy milyen jó volt.
Én most úgy vagyok vele, hogy egyszerűen szimpatikus, de kicsit félő, hogy ha ez így megy tovább még egy darabig, akkor belezúgok. :)
Verjem ki a fejemből, vagy próbáljak meg tenni valamit az ügy érdekében? És ha igen, mit tehetnék?
Huhh, hát azért mindig órákon át beszélgettünk, amikből azért nagyon egyértelműen kiderült, hogy egyáltalán nem csak kalandra-vágyós fajta.
Persze tudom, ez ilyen nagyon naiv tinilányosan hangzik, de én ettől az egytől komolyan nem tartok.
Köszi. :)
Bár szerintem ez az általánosítás is már túlzó. A korombeli ismerőseim közül a párok nagyja azért nem csak lötyög. Viszonylag sokakat ismerek, akik már több, mint 1 éve együtt vannak, és persze, ez azért még nem olyan nagyon sok, de szerintem azért kalandnak kicsit hosszú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!