Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megvan a telefonszáma,hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvan a telefonszáma,hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy volt egy csaj aki nagyon tetszik, és ma csodák csodájára összefutottunk vele az utcán, természetesen egyből leszólítottam, dumáltunk, elkértem a telefonszámát, megadta. Nos elakarom hívni randira, de mikor? Én hétfőre gondoltam, mert akkor van időm, holnap tehát szombaton felhívhatom? Mit mondjak neki, hogyan hívjam el? Kérlek segítsetek
2020. aug. 28. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel holnap, mondd neki hogy szeretnéd újra látni, és hétfőn lenne e kedved elmenni valahova veled.
2020. aug. 28. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:
De csak simán azzal kezdjem hogy akkor hétfőn tali, nem kell semmi duma?
2020. aug. 28. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel, hogy jó volt találkozni és elhivod randira. De adj neki 2 időpontot hogy tudjon választani
2020. aug. 29. 00:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!