Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a szülei nem engedik hogy találkozzunk?
Ez ennyi idősen, pláne szülői támogatás hiányában.. Én nem akarlak lebeszélni se téged se a lányt, de ha nem sikerül legalább a szülőket meggyőzni, akkor felejtsétek el inkább ezt. A távkapcsolat felnőttként is megterhelő, nagyon nem könnyű a helyén kezelni a dolgokat, szituációkat úgy, hogy tudod, hogy a másik több száz (vagy akár ezer) kilóméterre lakik tőled. Ha nincs meg a bizalom, pláne nagyon nehéz.
Próbálj esélyt kérni a szüleitől, hogy találkozhass a lánnyal, és esetleg velük is. Ha látják, hogy nem egy pedofil, kiégett 30 éves férfi irkál az ország másik feléről a lányuknak, és még esetleg normális személyiséged is van, valószínű enyhülnének.
Hát nem akarlak kiábrándítani, de szerintem ez halott ügy, ahogy előttem is írták.
Tapasztalatból mondom, hogy ennyi idősen a szülők támogatása nélkül ez lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!