Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha a szüleim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a szüleim nem engedik hogy találkozzak a pasimmal?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, a barátom 20. Most érettségizik, a táncművészetire megy tovább, van elég esze, normális, tisztességes, és nem futó kapcsolatról van szó. Nekem jól megy a gimi, de a szüleim csak ritkán engedik, hogy találkozzunk, és főleg anyukám érzi úgy, hogy elhanyagolom őt a fiúm miatt, pedig ez nem igaz.
2015. jún. 25. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:

20 évesen érettségizik?! :D

Hányszor bukott? Ha még csak most érettségizik, mikor fog dolgozni? Reménykedjen, hogy amire végez a tanulással legyen még közmunka... A szüleidnek igazuk van.

2015. jún. 25. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem csak ez a s z a r ország létezik, máshol el lehet helyezkedni.

Ha alapból évvesztes és 5 éves képzése volt középiskolában, akkor bukás nélkül 20 évesen érettségizhet.

2015. jún. 25. 15:06
 3/6 anonim válasza:
Ajándékozd meg az anyudat valamivel és írj neki egy levelet amiben leírod, hogy szereted őt és a fiút is és engedje meg, hogy talizzál vele, és tegyél oda egy szívet - hátha ettől meglágyul a szíve!
2015. jún. 25. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Jézus.. Örülj neki hogy 17 vagy és max már csak egy évig cseszegethet mert mindjárt 18 leszel akkor meg már úgyse mondhatja meg. Én beleőrültem volna hogyha anyám ezt csinálja, és nincs is joga hozzá. (illetve egy év múlva már nem lesz joga.) Meg az mi már hogy elhanyagolod. Ha felnősz és külön költözöl a pároddal akkor sem leszel mindig anyáddal, és ehhez jobb ha hozzá szokik. Szerintem ezt jobb ha neki is megmondod, mert ez így nem állapot. Huh ki is ráz a hideg ha belegondolok hogy anyámék beleszólnak valamibe. Én azt mondom délután hogy majd jövök aztán két hétre eltűnök és nem szólnak semmit csak néha felhívnak hogy élek-e még. Jó persze ez sem jó, de ami nálatok van az még rosszabb.
2015. jún. 25. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

EZ A TE DOLGOD.

Akkor vagy anyuddal amijkor akarjátok, nem amikor ő akarja.

Akkor vagy pasiddal amikor ti ketten akarjátok nem amikor egy 3. személy akinek ugye semmi köze nincs kapcsolatotokhoz mondja....

Mondjuki menny és talákozz vele??? :OO

Juj de nehéz...

Éhes vagyok, eszek.

WCzni kell, wczek.

Látni akarok valakit aki látni akar engem, találkozok vele.

Juj de nagy agy kellett ehez...

2015. jún. 25. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez őrÜlet!

Állatok vagyunk? Ha éhes vagyok , eszem; ha WC-re kell ....stb.?

Minden fölmerülő igényünket azonnal és maradéktalanul, másokra tekintet nélkül ki kell elégíteni?

Különben, mit értesz az alatt, hogy ritkán? Meg minden másban is, írhatnád a konkrétumokat, hogy normális ember is válaszolhasson.

2015. júl. 9. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!